Saturday, August 20, 2011

Spoiler 2

Episode 8 : Scent of a Woman, deabaakkkk~ 1st time tgk Lee Dong Wook wat 'muke2' dalam drama nie..haha...chuwa3x~ okey, tantan behave~ haha aku suke tgk muke die nie...hak3 senyum gembira+perli+puas hati..haha^^



dan yang pasti nye, aku suke gak ape yang unnie cakap nie...erkkk~ makan dalam saehh~



tengok muke dong wook oppa nie...haha,...lawak2....papepun tak tau lagi ending cite nie macam mane, sedey ke gumbira ke...tapi kalo sedey xbest la...kalau sad-ending gak~, aku wat muka macam Dong Wook oppa bawah nie..hahahoho (T~T)











sape peminat k-drama mesti tengok cite nie...hik3...yang best nye ade beberape scene kat lift, teringat crite My Girl plak..hak3..Arney (cingu ya) kate episode 9 lagi deabakkk....ahaha...^^ mood happy sekejap...erkkk~

OST SaoW JYJ Junsu-You Are Beautiful




deaabbaaakkk~

....................................................................................................................................................................

p/s: (gunakan bahasa perak pure untuk membaca ayat di bawah ini, TQ)

Ade pengumuman...ade sape2 nak makan berbuke dengan teman, moh le ke suro An-naim dekat kampong seri rahmat ni, hari nih keluarge beso teman ade buat more..moh2, sejeban datang pon tak ngape, boleh meriah sikit suro...erkk XD..


2 comments:

アヌムちゃん said...

aaa peminat kdrama nih..heee

atenyee kampong serirahmat tu dekat manee.huhu

Tantan^^ said...

kak anum : haha...kipas susah mati nie~hehe

Oooo~ patot le tak rame orang dtg, lupe teman nak nyebut yang kampong nie dekat batu gajah hehe...ate kome sesat le tadi gamak nye ye?hahaha