Tuesday, August 23, 2011

Edisi Ziarah Raya Blogger



Hari ni bukak blog tenampak la segmen ni yang telah di invite oleh tuan tanah nye Nizam , untuk join Edisi Ziarah Blogger...aku pun join saja~ trime kasih la nizam coz sudi invite...hehe ^^ dah nak raye dah rupenye..huhu...

Raye nie , mungkin aku rehatkan blog nie, dalam 3,4 hari kot...maklum la~ balik kampung Segamat~ ^^...lepas balik dari kampung baru aku ziarah menziarah blog plak ek~ hehe

So, aku nak tag dua orang member aku nie..nak suruh depe join segmen nie...Salsabilla dan Hafizah jemput la join ek hehe, boleh la kite ziarah banyak blog nanti hehe^^ korang-korang pun leh la join...tarikh tutup 28/8/2011 tau~ ^^

okey tu saje untuk entri di pagi posa ke 23 nie...huargghh ngantuknye~ (O.o)/ bubye



3 comments:

Nur Salsabilla said...

Walawehhh. Terima kasih mengtag teman!

Nanti kalo rajin teman join. Ziarah blog. wooo. ada dapat kuh raya tak?? keh keh Peace!

Nur Hafizah Hadi said...

Wahaha menarek, harus dilawati nih! tq intan tag aku :D

family of fur said...

singgah dr segmen yg sme..

slmt hari raye :)