Saturday, August 13, 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah


Berpandukan rajah di atas...korang pun dapat taw dah kan^^...mempromosikan blog punye pasai la nie...
segmen nie En. Anif Abdullah yang wat..aku tahu pun dari kawan aku punye blog, Salsabilla name die..hehe

Rajin mereka2 nie buat segmen macam nie kan..hoho..so sape2 yg rase nak tambah follower sile la pegi blog Anif Abdullah ek...tapi segmen nie ade tarikh tutupnye...check-it-out k~

Nama: Intan Amira , boleh panggil tantan
Hobi : Melukis, tengok cerita korea-jepun-anime, bace buku tokoh2

Tu je kot entri pagi 13ramadhan nie..hehe..slamat menjalani ibadah di pusingan kedua bulan yg penuh keberkatan ini...bye~




23 comments:

Nur Salsabilla said...

Wahhhhhhhhhhhhh! HAHAHAHA. Cik tantan pun join. meriah lah blog dia tak lame lg oi!! :P

good luk weh. hee

haslinda said...

halooo... linda from australia bw here... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nanie Azwa said...

singgah dari segmen sama! dari dubai ke arab saudi :)

nice blog!

http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

FOLLOW AWAK^^

Ariena Hisham said...

Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak skali :) Jom follow blog saya pulak! Happy Blogging :D

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

farhana hussein said...

hello there, singgah dari segmen sama! dari jepun fly ke arab saudi :)

nice sangat blog ni! :)

http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

FOLLOW AWAK! :)

farhana hussein said...

hello there, singgah dari segmen sama! dari jepun fly ke arab saudi :)

nice sangat blog ni! :)

http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

FOLLOW AWAK! :)

Nur Saina (AntooUngu) said...

slm..hi, sy follow dr segmen yg sme,group korea.. jmpt dtg blog k.. ^^

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

nadia fatihah said...

hai, jelajah anak bumi arab saudi. kite dari grup yg sama! hihi

nadia folo cni.

ade masa jom la melawat kite plak :D

http://mishnadia.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Miss Haza said...

Salam pkenalan.. dri NZ trus ke arab saudi.. :))
singgh n follow kamu..

http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

follow me back... :))

Miss Haza said...

Salam pkenalan.. dri NZ trus ke arab saudi.. :))
singgh n follow kamu..

http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

follow me back... :))

aten qylah said...

Salam.Aten singgah sini.Dari Mesir yepp :)

Kunjungan dari Mesir

Khairull-Dean said...

kunjungan dr perancis ke arab saudi

Marina said...

marina travel ke arab saudi...tapi AA tak letak lagi marina kat negara mana...salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

IEQAH said...

Hai..kita geng.
Penat naik lori dari arab saudi ni nk singgah blog best kat sini
: Salam Perkenalan Dari Ieqah

fierul said...

hai dtg mlawat sni :)
saya dtg dari australia ke ARAB SAUDI..
dtg sni nk tmbh kenalan . :)
segmen AA :)
done follow :)
jmput singgah ye :)
http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun sambil follow awak sekali..

follow me back ya.. :D

♥CIK IERA♥ said...

singgah dan follow dari korea... >.<

AzatLazat said...

hai singgah dari segmen yang sama
dari group korea
jemput singgah ye

http://kederatmuda.blogspot.com/

Garang tp Cute said...

vroooommm!!!pon pon...saya datang dari brazil..
jenguk blog awk n trus follow..
follow me back k.. tata

http://iloveded.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Mya said...

salam belogwalking =) sy dari group mexico dtg travel ke singapore (group belog ni) =D

salam raya dan jum follow2! btw, nice belog =DDD

::budak:: said...

slmt merdekaraya :)
singgah sini dr segmen yg same..jalan2 naek lori dr brazil :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

nabila azmi said...

hi2..done follow awk yg ke 100=)...slm perkenalan..=)..sy dri team dubai

♥zatty♥ said...

salam. sy datang dari segmen yg sama. da follow awak ! nice belog :D

p/s: jemput dtg sini
http://mszatty.blogspot.com/