Saturday, August 13, 2011

Jom Isi Dialog 2~

Peristiwa 2


klik gambar bagi besarkan image~

okey...untuk peristiwa 2 nie, situasinye kat tempat meeting program~
agak2 ape dialog kat atas nie?

fill-up the dialog okey...kasi kreatip sikit...hehe
buat dialog yang best2...
dialog yg the best, akan aku fill-up dalam gambar~..hehe^^

p/s: tulis dialog dlm komen box aku ek..TQ^^



6 comments:

Tantan^^ said...

contoh:

A:waa~...hari nie B nampak pink la~
B:errr..kite mestilah focus dlm meting nie En.A
C:apasal aku tgk B tu semacam je~
D:'aku lapar'

arney said...

D:eh..hari ni ak pakai bju same kaler ngan A..*suke*suke*

A:apesal semangat sgt si B neh?hmm..tapela yg penting die lawa pki bju pink tuh..eheh~

B&C ak malas nak reka..sekian~

Winny Ruslan said...

A:Okay, Cik B, sila taaruf sikit.. kawan-kawan nak kenal ni..

B: Err.. Arr.. Nama saya Cik B.. Urm.. Nak cite ape lagi hurm?.. (nervous tengok semua sisters yg datang meeting pakai stokin belaka)

C: Psst..psst.. Cuba ko tengok Cik B.. datang meeting tak pakai stokin... ish2.

D: Eee.. ngumpat le tu.. tak habis-habis budak dua orang ni...

Mohd. Ramadan Bin Ab.Hamid said...

A: Ok semua.. sebelum kita mula miting, saya nak bg tazkirah sikit.. bla3x.... (lepas settle tazkirah), B, ape pendapat kamu tentang saya?

D:(Monolog dalaman) Perghhh!!.. Handsem nyer A.. Pandai bagi tazkirah pula tu.. kalaulah dia jadi bf aku, tiap2 malam datang miting pun takper...

B: Br.A kacak, hensem, pandai ambil hati subcomm, management pun terbaik... Cume, kekdg tu gatal sikit.. (haha..!)

C: (Monolog dalaman)... eeeee.... B try kipas bos la tu.. mencik3x...!

p/s: Tiada kaitan dengan yang hidup atau mati.. Sekian
Nak hadiah.. hehe

Tantan^^ said...

arney: you should finish it~haha
winny: hehe...topik xpakai stokin..haha boleh diterima~
senpai:..erkk...mcm biase je ngan situasi nie~ehehh, tapi kalau nak accurate lg , gambar nie bukan dlm meetin edu (bkn name sebenar),nie dlm meeting baju yg A pakai~hehe

ajennii said...

A;slamat dtg ke club bercakap..hr ni kta akn bg peluang utk suma org berckp..topic akn dberi..
So, kta bg kt bdk baru iaitu B ckp dulu.topic awak ialah (lelaki).

B;lelaki ialah err....aaaa...(dlm ati:mak aih neves nye aku..xpsl2 nk kn public speaking..nape la ak p join club ni...xpham2..buang tebiat ke apa aku ni?)

C;awat bdk baru ni neves smcm jer???dia neves kat A kot ...heheheh

D:cpat la...aku nk berckap lak!!!!!