Friday, August 5, 2011

Kami Punye Giant ^^

Pernah tak korg ade pengalaman masuk shopping complex yg hanye korg je ade...hehe..


 ayah aku ade hobi...main golf ..
so smgu sekali ayah main dkt Tambun Ipoh dgn kawan2 nye...
kdg2 ayah main kat kelab...tu pun kalu xhujan...
hari tu sblm masuk bulan puase,ayah pegi main,
so sementare ayah main...yg perempuan a.k.a gurls =p..haha
pegi la cuci mate, shopping..haha
kitaorg gi Giant je pun hehe, giant nie sebelah je ngan tempat padang pukul ayah main tu..
so ape lagi sronok la...



emm waktu tu pukul 11 mlm..haaha...xda org pun dlm nie..ade pekerja je...
ape lagi..mmg seronok sakan le...kami xbeli ape pun sgt...
tapi seronok la..tgk xda org haha...


Ikin seronok ..sume benda die nak beli..hoho


nie tgkp gambar je lebih~


haa~..tu dia...Ayah ngan Naim (adik no.2 aku)..ngan kawan2 ayah~


seronok ke main? entah le...ayah punye hobi kene la ikut~...


bulan pose ni, aktiviti main golf pun rehat sekejap..hehe...




4 comments:

arney said...

pehhh~pakcik misran men golof..ganah2x;)
apesal ko xjoin main?:)

Tantan^^ said...

arney : aku kan ayu~..hahahaha

arney said...

ayu??wekkkkk~opsss..terbatal pose>.<

Tantan^^ said...

arney: ini dah melampau...agak2 la nak muntah pun...hahaha =p