Sunday, August 21, 2011

Bulan Posa Sepi Tanpa Geng =p

Bulan posa kali nie, 1st time duduk kat rumah dari mula posa sampai raya nanti...syok-tak-syok nya dapat cuti sem panjang lagu nie..hahaha jangan jelez....tapi, ade benda yang di buat bersame kawan2 yang aku rindui..eceh~ye la...pasni grad dah kompom tak dapat posa sama2 dah huhu (T~T)


Nie gambar trio ddir...a.k.a mamarazzi class ...haha...ade je gosip dalam kelas jangan sampai kami tahu..haha terutamenye yang tudung biru tu...hahaha =p wahaa~ rindu kat korang, tapi tak pe...cuti tak lame lagi pun..hoho...bosan2 aku lukis gambar nie...



okey mesti korang (stalker2) nak taw name depe nie ek? yang xnak tau , sudey hehe...yang tudung biru nie namenye Arney (peng'komen' setia blog aku), yang pink nie Mijaa...yang lagi sorang tu ..paham2 je la, sape lagi kan~ haha depe due orang ni tak da blog, so aku mencapapkan muke2 depe nie kat sini je haha jangan mare~....ala bukan gambar betoi pun kan..hik3...^^


tapi sekali aku tgk muke Arney yang aku lukis nie da macam ct la plak...ke perasan aku je *Arney jangan kembang sangat, maintain3x *...hahaha tapi dua kali pandang, emm...hik3 btw Arney is single..^^


kalau aku melukis, maksud nye aku tgh malas tau~hehe tambah lagi hari nie, malas nak wat keje2 research (ecelly hari2 malas nye pun) haha bila le nak rajin nye...aku bukan ape~, kalau musim2 cuti sem nie, tok sah le nak kasi aku keje...memang lambat la siap, coz duduk rumah paham2 la...tengok tV la...tenet la...kemas rumah la...melukis la...kan..kan..ke aku sorang je macam nie haha *alasan*


Puasa nie...bagi aku, lagi best kat U ngan kawan2, sebab kalau kat sane berbuke ramai2 ngan kawan2, pastu bile dah masuk waktu berbuke ade je tukang jerit kasi taw kat satu blok orang dah azan, pastu same2 pegi bazaar, pastu terawih pegi same2, pastu berlumbe bace Quran sape khatam dulu, pastu tadarus same2, pastu sahur makan nasi keras akibat tak da rice-cooker, pastu hari kite diisi dengan aktiviti la jugak...korang ade rasa tak ape yang aku rasa???
emm tapi aku tak nafikan yang kat rumah pun best jugak sebab kat rumah ade keluarge + makan banyak ^^...hehe

okey la...dah datang penyakit malas-menulis dah,...hoho..bubye~

 

 

8 comments:

Winny Ruslan said...

weh... intan.. terrernye ko lukis portrait pakai microsoft paint... kagumm... tgk pun dah leh cam tu gambar ko and mieza.. tp arni cam xberapa nak boleh cam skit.. hehe.. but great job!.. :)

arney said...

bebeh..ko lupe my tahi lalat la..T~T
ohh ye..pasal muke ak cam dato' ct..ak dah lame tau since ak skola rendah lg..kekeke^^

Anonymous said...

hahahaa....windu trio!!!!
aku suke ngat gmbar ni...tenx tan....
lap u all!!!!

azz' said...

nice picture!!!=)

fa-in said...

pandainya lukis! :)
rindu jugak nak puasa dgn kawan2 :(

アヌムちゃん said...

bila dh grad mmg dh ssh nk bbuka sama2 dgn mbe..nk jmpe pn ssh.kalau dh kawen duk jauh cm akak ni lagi la..sobsob

Tantan^^ said...

winny : hoho TQ, btw aku guna excel bukan paint utk gambar atas nie hehe
arney: weh belah mane ta*k lalat mu?tak ku perasan~ haha
anonimus aka mija:lap u all??? lap u too~
azz': TQvm ^^

Tantan^^ said...

fa-in : tu la..rase nye ramai yang ade rasa yang same..hehe

kak anum ; hoho..sedey je rase...nanti kak anum balik mesia,,ajak ronggeng gi Menara condong tluk intan la..hik3 ^^