Friday, May 6, 2011

Maskot Kepek Ubi~

Hari tu aku ade ckp yg aku ade wat part-time keje bungkus kepek ubi (biase, bbq, pedas) dan kepek pisang kan..okeh meh aku cite kat korg~...

Bos aku org melayu...
keje start koi 10.30-12.30mlm...=,="
ouissshhh...lewat start dan abis??
hik2

Bos aku namenye Datuk Misran b. Rosmin (erkkk bile plak bapak aku ber'datuk' nie..) ha3

keje ngan keluarge je~..pagi aku keje kedai buku...mlm aku tolong bungkus kepek ubi...
nie la sumber duit blanje aku n adik2...(sambil dgr ost Bersamamu) hahaha(T.T")




nie la kepek ubi b4 dibungkus~


nie satu bundle~..huhh penat2~


dibungkus~..
kebersihan mmg dijaga...
QC dibuat tiap hari...ye la...nak jual benda mknan nie kene jage btoi2..
btoi x budak diet??erkkk~hihi


okey nie la model kami
atau lebih mesra dgn panggilan
Maskot Kepek Ubi Cikgu Misran
(ikin,adik aku)


haa...nie yg perisa biase atau'org johor' kate perisa original...erkk~


nie bungkus besar~..ikin dah tolong pegangkan tu~..RM5++sebungkus~


nie plak bungkus kecik, RM2++...
RM1 pun ade..tapi xda dlm gmbar..hik3

Ape yg korg leh wat dgn membeli kepek ubi nie:

1. haa~..ikin dah tunjukkan..leh mkn smbil tgk Shaun The Sheep~..hik3


2. mkn sambil study

3. mkn smbil travel jauh,balik kampung

4. kasi kat sanak sedara atau rakan dan taulan yg lame dah xjumpe

5. beli bundle (10 packets) kat aku,pastu korg g jual kat pasar mlm atau rakan2 atau kat sape2 yg korg sayangi~erkkk


6. mkn sambil tgk tV+ minum air teh Lipstoon~..hihi~

7. meluangkan mase bersama keluarga dgn tajaan kepek ubi kami~..hahaha

8. mkn sambil update blog...erkkk =p

9. Atau bile tertekan~


haha~...tapi AWAS...kepek ubi nie mknan yg angin...
so pepandai la korg cover kalu terlepaskan gas2 yg xpatut tu~..hihi =p




kepek pisang,xda gmbar lagi...

benda nie addicted, mcm biskut panjang yg aku cite dulu hahaha~xcaye cube la rase~..

so sape2 nak beli, atau nak jd tukang jual kepek under aku..leh la contact aku...
cam mane??
tinggalkan email anda di ruangan komen bwh nie okey~...
tapi better dak2 yg dekat Perak je la ek~..hehehe







6 comments:

Mohd. Ramadan Bin Ab.Hamid said...

hee.. adik jadi model ea?? kerepek ubi mmg terbaik!! I likee... hehe

Tantan^^ said...

Ramadan senpai : hehe..upah adik..tgk Shaun The Sheep..hik3...
mai2.. beli kepek ubi~haha

pena said...

hehe..

suka kerepek pisang..

Tantan^^ said...

pena : mai2 dtg perak beli~..hik3

I N D A H said...

nak nak nak

Tantan^^ said...

INDAh: mai beli2~..hik3