Sunday, March 3, 2013

Mieza's Mini Spa ^^

Assalamualaikum..

Sabtu dan Ahad masa untuk cuti..hehe..ecelly sabtu keje sampai pukul satu..tapi seronok gak..sebab lepas kerje mesti aku keluar gak ...haha..minggu ni cadangnye.. sabtu nak duduk bilik je..tapi Mieza ajak gi sungei wang...hoho nak soping kunun...tapi tak soping pape pun..beli barang2 keperluan je ..hehe

Malam hari sabtu (semalam) aku tidur rumah mieza..hehe sebenarnye dah masuk 4kali aku tidur umah die..sebab rumah mieza dekat dengan taman tasik titiwangsa, pagi ahad biasenye kalau aku tak balik kampung, kat tasik ni la aku jogging..hehe jadi senang la aku pegi, dari umah mieza je..

Oleh kerana kat sungei wang tak jumpe surau..kami buat keputusan, balik je rumah terus...kejap gile soping..beli barang untuk masak pastu balik haha..malam tu kami masak mee rebus...haha makan dua orang je, tapi dah lama tak buat macam ni...dulu masa practical kat hospital temerloh, duduk rumah sewa selalu main masak-masak dengan kawan-kawan..haha..

Lepas makan..kami memulakan aktiviti budjet divas haha...dengan menggunakan moto..
"kejelikan adalah milik setiap insang" ..
kami mewujudkan mini-spa...haha...

 photo miezasspa_zpsf7f15fa5.jpg


pakai mask...dah lame tak wat keje2 gugurly nih haha...=p

tapi paham2 la..tengah pakai mask tak leh gelak...haha..tapi..ade saje topik buat aku gelak..buang karan je pakai mask...haha


 photo miezasspa2_zps323fb49e.jpg

Habis je mask tu..haha...

Hari ni (Ahad) aku jogging ngan adik aku, siddiq dan kezen aku Iki...mieza xikut..takut habis ilang seri muka dek pakai mask hahaha =p...


p/s: Jaga diri, jaga hati dan jaga iman. (^~^.)/



4 comments:

ajeni said...

bl dh cecah umur 25 ni...kecantikan kn jaga lebih lg..ak pon nk p bli mask la...hihihi bru la berseri nk ngorat abg bank seblh kdai ni..HAHAHA

Tantan^^ said...

ajeni: hahaha..harap2 abg bank tu baca blog aku..haha...kantoi la ang ajeni..haha

quja said...

hehehehe...azni nti hg dtg kl, kite wat mini spa agi k??? ajak mira skali,,,aku ngan intan dh survey kite nye tema nk reunion nti,,hehehe

ajeni said...

mijaa: waahh siap ada tema lg...best2..

tan: haha jgn la abg bank bc..deret kdai ak ni ada 3 bank..leh pilih nk yg mn..haha