Monday, December 26, 2011

Revision Week ^^

Assalammualaikum...

Aku dan kawan-kawan tengah 'revision week', 'minggu mengulang kaji' dalam bahasa nya~..haha...tapi yang aku tahu, U aku nie, revision week nye 3 hari je weh...tak sampai pun seminggu, kene panggil revision days la sepatotnye kan~ hahaha...tapi ade pro dan cons nye musim2 revision week atau final exam nih, biase la kelas2 pun dah abis, kite focus untuk study jek...



Bagi aku, aku suke gile revision week, (suke sebab kelas dah abis je, haha pastu macam lepak je nak study, tak payah pikir assement lagi) tapi masalah nye, musim2 study week nih, mula la suke mengunyap sambil study ( mostly member2 pun macam tu, tok sah tipu la) haha...

Di sebabkan banyak nak mengunyap, duit pun lagi kering la jadinye. hoho...
Sebagai kudapan, aku pun beli banyak buah oren, konon2 tak nak la makan jajan jek,.....
erkkk sampai aku dah tak lalu makan oren dah...=,="


Masing2 mengadu lapar, tak pun 'hasut' kawan suruh lapar jugak, ajak pegi mekdi la, ke-ep-ci la...macam2...sabo je la...aku dah le tengah diet fast-food..erkkk =p hahaha...bahaya2...
revision week bukan je masa untuk sedut semua nota2, tapi sedut makanan sekali ke apa~..hehe


Okey la...aku nak tido, erkk....musim berjaga malam dah bermula,~ Good Luck ^^

7 comments:

Mohd. Ramadan Bin Ab.Hamid said...

Hahaha.. makin byk cartoons chomelll.. All da best yer!.. Bashaa!!~~~ yosh!

Tantan^^ said...

Ramadan senpai: kumawo~hwaithin!!

ajenni said...

hehehe....tan2 jom mkn ptg ni~~~hahaha(penghasut)

Tantan^^ said...

ajenni: tu dia, dia dah mai dah~...haha

mij said...

mekdi jom..!!!

Tantan^^ said...

mija: cehh~belanje lew~

Anonymous said...

ak ws ang patut wat letak iklan r...churpchurp ke nuffnag ker..untung wehhh