Friday, December 9, 2011

Putih Bersih ^^

Hari ni tak da kelas, so lepak je la...buat slide untuk presentation hehe ^^...aku nye baju doktor pun dah diambil...bersih dan putih dari sebelumnye errkk
best dapat hanger free ngan siap dalam plastik..erkk okey, aku memang excited, 1st time hantar dobi whitecoat nie...haha =p


emm whitecoat dah basuh bersih, tapi pektikelnye lambat lagi...lagi 2-3bulan lagi baru next pektikel...haha...simpan je la ek~oyeeahhh semangat nye nak berpektikel lagi, sebab nak pakai whitecoat nih...haha
ehhh...tapi nanti ade prektikel exam 7 Januari nanti, kene pakai whitecoat tak silap aku,..ngehhh leh le pakai~  


ngee~ seronok~putih la ni...mari2 hantar dobi (jadi promoter plak)...(-.-")
ujung2 sem ni, banyakkkkkkkkkk presentation woo...to-do-list aku tak pernah kurang, huk3~


arghhh...hehe tengok jadual kerje2 aku yang tak siap lagi...final exam ade 21 hari lagi, nak hantar 2nd draft untuk thesis ade lagi 14 hari,
plus, ade lagi 4 presentation menanti~....
duit dah kering~kene cut-budjet RM5 per day...erkkk...
btw, presentation untuk Dato'Z tu, (Dato' Z adalah HOD) 
aku kene present depan HOD kat sepital tempat aku nak amek data untuk research,,,lagi la serabut ngan seram, khabarnye Dato' Z nie suke banyak bertanya..hoho..
hwaiting tantan (^~^.) tsskkk~




menu makan malam aku, muffin pandan dengan oatoffee
(resepi oat + nescafe yang direka oleh tantan sendiri =p)
diminum terutame musim study exam, musim tak da duit, musim hujan malas pergi cafe...


erkk...aku baru perasan , sok ade kelas pepagi...yang aku minum nescafe nih pehal~ hooho...sok mesti jadi panda dalam kelas~

k la, berusaha, berusaha, berusaha~ aja2 hwaiting (^~^.)/

2 comments:

Mohd. Ramadan Bin Ab.Hamid said...

Sudah putih.. mesti dobi gune sabun BOOM.. ha5..

RM 5/day? duit dah masuk.. leh la enjoy sket.. lol

Tantan^^ said...

erkk...haha, leh la gi gambang waterpark sok haha...abis terus saving gi ni~ =p