Thursday, December 8, 2011

Budak U 2

  1. Makan jajan...pastu lupe yang jajan tu dah dimakan, pastu pandang member semacam je~
  2. Pegi room kawan, tengok2 rak makanan die, amek dan makan, pastu balik bilik ngan selumber tanpa rase bersalah kat member
  3. Rapat ngan member2 yang banyak stok cerite2, terutamenye bile nak cuti sem
  4. Bukak pesbuk berejam2 boleh plak, tapi bukak slide lecturer, 2slide dah 'flat' tido~
  5. Pesbuk adalah counselor, doktor, pakar sakit jiwa etc...(tempat meluahkan rasa, kata, idea)
  6. Tido adalah lebih penting dari makan...
  7. Berlumba2 catat record siape tido lagi lame dengan roomate
  8. Sesi pillow talk yang berejam2, tiap2 minggu, tapi isinye sama
  9. Pergi ke pantai/sungai untuk sesi heart-to-heart sekali sekala
  10. Orang yang kuar beli jajan hari sabtu adalah kurang matang (tak da plastik)
  11. Suruh kawan belikan makanan guna telepathy sahaja (maksud nye, xda call/sms pun..mengharap je)
  12. Tengok wayang 3D bile kaya...tapi bile tak da duit, cube2 tengok hari Rabu jadual free tak,coz nak gunekan kuasa 'kad pelajar' la konon
  13. Loker adalah ampaian bile musim hujan
  14. Bile lecturer kate ade kuiz, tak study...pakai ilmu kuno...baling pensil utk cari jawapan atau tembak ikut hati dengan ikhlas~
  15. Bile due-date utk anto keje esok hari, baru nak kalut...
  16. Orang yang study awal tapi result gempak, biase je...tapi orang yang last minit study tapi result gempak, gua tabik sama lu beb~
  17. Stok cite belambak sampai storage laptop merah2..even pendrive, external hard disk pun merah...(tak reti nak padam)
  18. Kasut croc adalah kasut musim ujan
  19. 15min awal adalah mase focus dalam kelas, lepastu adalah aktiviti bebas, walaupun lecturer tengah mengajar~
  20. Note lecturer = buku rujukan; buku rujukan = oh~ade ye??
  21. Naik motor bertiga secara merbahaya, utk jimat minyak moto dalam campus, pastu kene kejar ngan pak gard
  22. Tiap bangunan = 'keras' (ada cerita paranormalnye~)
  23. Waktu 'earth hours' adalah waktu untuk makan roti bakar
  24. Paranormal aktiviti cases banyak terutamenye musim2 exam
  25. Suka hebahkan penemuan terbaru; port2 makanan yang best, yang murah, tempat2 yang best untuk lepak
  26. Suka hang-out ngan kawan2 walaupun tak da duit
  27. Student bosan tengok muke lecturer, tapi lecturer tak bosan2 tgk students
  28. Bile dah nak final year, macam2 aktiviti nak buat, nak kompol sweet memory kot~^^
  29. Ujung2 sem ramai yang puasa, duit pt**n atau j*a dah kering
  30. Bace ragam2 budak U nie, sambil senyum sinis *smirk*~





    No comments: