Wednesday, February 22, 2012

Happy Belated Birthday Miera~


Gambar (Miera, Mieza, Aznie) atas ni dari Paint Sai, (trial version)...huhu trial version aku dah abis...ade sape2 nak belanje software nih tak??huhu sedey~~aku nak lukis lagi~~

btw, bufday Miera dah lame lepas...Happy Belated Bufday Miera...wishes for you~


Tantan:
Sanah Helwa Miera, happy 24th bufday, harap ko sihat2 selalu, harap dapat jumpe lagi..huhu, dok kat HUSM tu leklok ek...kawen nanti jangan lupe jemput aku dan yang lain...erkk (jauh la nak pergi nanti)...Dah 6tahun kenal ko rase macam baru je aku masuk geng miera waktu kat matrik ri tu haha,  harap kite still in contact..good luck (^~^.)/...


Mieza:
Semoga cepat bertemu jodoh dan cepat kawen...nanti nak kawen jangan lupe jemput aku, lap u! Selamat Hari Lahir...


Aznie:
- die tido...jap gi aku update...haha =p-






2 comments:

ajenni said...

mira hepi besday,,,mcm biasa smoga hg cepat kawen...doakan utk aku skali...hehehehe

miera said...

terima kaseh kawang2!!!Amiin...Aku doakan korg juga akan bertemu jodoh cepat2 yer..dpt tmbh anak sdara lg=)