Thursday, March 7, 2013

The Vampire In Me...

Assalamualaikum...




Hari ni aku officially jadi Bella (twilight)..vampire..hehe..
Aku officially amek darah orang (customer), sebelum ni aku belajar je amek darah staff..hoho..aku tenang je..tapi kakak officemate aku cakap, aku terlebih tenang, sampai slumber je tak tengok jarum nak kena kulit mangsa tersebut..haha

Okey~~ ecelly ade sedikit cuak..haha tapi customer tu lelaki..jadi vein lelaki biase nye besar je dan mudah timbul..senang je...haha..
Seronok plak amek darah orang..tapi nak amek yang senang nampak je leh tak macam tu?..haha =p

Semalam kan aku cerita, aku belajar tengok stress test..hari ni ade dua customer stress test..tapi hari ni dengan aku2 pun buat stress test..hahaha puas! dapat gak aku berlari atas treadmill tuh (^~^.)/ ..

Hari ni doktor perempuan, dan petang pulak tak ade customer, jadi aku dengan officemate aku sesaja nak rase buat stress test..hehe kalau nak tau, harge test ni rm2xx haha..untung je kan..hoho

Aku achieve target heart rate..hoho..tapi just sampai half stage 4 je haha, sebab aku tak pakai kasut sport..aku pakai kasut kerje aku je..hahaha naseb baik kasut kerja aku bukan tumit tinggi..haha

Banyak gile aku belajar hari ni..merasa la macam mane customer rasa mase buat stress test..penat woo..

p/s: hari ni sambil kerja, sambil exercise..haha..=p
p/ss: tajuk tak boleh bla..hehe =p



2 comments:

Mohd. Ramadan Bin Ab.Hamid said...

intan, full meds cek up brape? ermm... lau harge sy brape? haha

Tantan^^ said...

full rm1300 (ade semua test) hoho =p..tapi kalau nak buat blood test yang basic (colestrol, lipid, renal, hep B, full blood pic, glucose, free t4, h.pylori) hargenye rm118 je until end of this month...hehe mai3x..buat test..haha