Thursday, April 7, 2011

Virus Biskut Menular~ =p

WARNING!!!Kepada kawan2...jika anda pergi ke supermarket...especially T--nas M--ja @ IM2 tu anda akan jumpe biskut ini...sejenis biskut yg telah membuatkan aku sampai tergerak hati nak tulis kat blog nie..hahaha,




biskut nie bukanle ade masalah pape pun...halal...jgn risau..haha cumenye....nampak je mcm xmenyelerakan...tapi korg leh addicted ngan biskut nie, sedap, best, seronok mkn erkk~ =p ...
korg akn jd mangsa addicted sehingga korg kene salu gi T-nas Ma-j- utk mendapatkannya..hahahaha (gelak jahat)




Mula2 aku xsedar pasai biskut nie addicted, tapi semalam perkara nie telah pun terbukti , selepas aku membuat kajian ke atas sahabat2 ku I, A, dan M (bukan nama sebenar- subject research confidentiallity). hahaha~

'I' adalah subject experiment 1st yg membuktikan ke'addicted' biskut nie...aku offer mula2 die xnak
"nampak xsedap" kata I...pastu aku paksa die rasa gak...last2 30 min die dok dpn biskut nie...mkn ngan subject2 yg lain...hahaha...

utk subject A and M...depe dua org nie mmg dah lame aku hasut suh mkn biskut nie...muahahahha...
"Selagi xabis mmg xbenti mkn", kata mereka~ hahaha (sambil aku buat muka jahat~)

so reject the null hypothesis, the test is significant,hahaha~ =p

just for fun~ xda koje~hahaha

3 comments:

ajennii said...

so, p value is less than 0.05.so we reject the null hypothesis..
hebat la ko tan2...siap wat research lg..ko amik double degree ek??radio+diet?

me said...

gluppp...xla smpai amek diet...aku berdiet je..haha =p

~Miera~ said...

beware of cheese.ngeh3