Thursday, December 13, 2012

Risaunya Seorang Ayah Part1

Photobucket


Begini agaknya ayah mendoakan untuk aku...baru-baru ini, ayah membuatkan aku goosebump~mane taknye...tak penah2 ayah sentuh bab ni...tibe2 saje...mungkin dek tiba nya giliran aku kot..erkkk

Rupa2nye , ayah sudah lama buat 'investigation' die melalui dua orang adik lelaki aku..sebelum ni, die siasat senyap2 je...

Photobucket

Sampai la, baru2 ni...aku dapat tahu bila ibu beritahu..yang ayah lagi risau dari ibu sendiri...okehhh..sebelum ini ibu yang byk duk korek rahsia aku, tapi bila ayah pulak..memang seram aku...haha


Photobucket

Minggu selepas aku dapat tahu tentang kerisauan ayah, ayah tanya direct kat aku...erkk siap nak 'adjust' untuk aku....



Photobucket


bersambung...



p/s: lepas tu, jawapan aku memang tak boleh bla...



6 comments:

arney said...

mesti ayah nak rekemen cikgu auw2 kan?kan?hihihi

Tantan^^ said...

erkkk...=,=" mane ade auw..

fadz said...

ok.. jap izinkan aku gelak sat.. haha ala biaser r tuh marriage talk.. aku pon kenkadang aser tamau balik umah.. tp ko lg best, siap nk kne adjust lg... ok cepatla intan nanti..kahkahkah

Tantan^^ said...

hang gelak kat aku fad...nanti hang plak kena..haha...=p

ijat said...

haha ayah ko bace metro sambil ckp pasal kawen... kekeke

Tantan^^ said...

ijat: haha...mate tgk kat metro sambil bercakap...haha