Friday, June 15, 2012

Kemas

Assalamualaikum,
selamat hari jumaat semua, huhu hari jumaat last aku kat U ni, lagi beberape hari aku dah nak angkut barang balik kampung...hurmm... kat sini pun dah tinggal sikit je member2, ramai jugak yang dah balik...giler sunyi, siap boleh park kete melintang kat parking box tu (kalau berani la...pak gad jeling2 nanti baru tau) haha...wifi pun laju giler...hoho...
Btw, thesis aku dah 80% siap, Alhamdulillah...
k la...tu je kot...haha nak kemas barang2...
nanti aku update lagi ek~ hahaha


p/s: rase2nye aku nangis tak bile korang (kawan2) balik rumah sebelum aku? huhuhu...


No comments: