Friday, June 8, 2012

2 minggu~

Aku sangat2 busy ujung2 final year nih,
dengan buat fyp je boleh loss some weight...erkkk kalau aku tau, dari 1st year aku buat fyp...haha
malam memang tak tido dibuatnye, memang pulun buat thesis, (ye la, siap analysis data lambat coz nak measure brain memang take time)...aku boleh buat kerje tak dengar music langsung, focus giler , aku tak pernah tak dengar lagu waktu wat assignment sebelum nih~
rumate aku yang lain balik rumah, aku tak balik, barang-barang pun tak kemas lagi, nak bawak balik, sume gara2 tak siap lagi fyp...
bayangkan dalam 2 miggu aku kene edit dan siapkan thesis...haha *giler*

hari sabtu minggu ni dan selasa minggu depan plak aku ade Practical Exam dan VIVA 2nd session...erkkk...memang bilik penuh ngan journal dan note2 dari 1st year- 4th year.
masa rehat kejap2 aku on9...serabut asik tengok journal and note...hehe
btw, kawan2 pun same, good luck kat kite kan~...





p/s: Doakan usaha kite akan beroleh berkat dan kejayaan..tambah lagi last2 nih...(TT~TT)







No comments: