Sunday, June 10, 2012

Our AGD 2012~

Selepas habis practical exam, dengan Br. Z semalam ( aku mengigil kot, buat examination, true story,~) semuanye gara2 Br.Z, haha aura2~...malamnye kitorang ade Annual Grand ( aka graduation) dinner...haha AGD...buat kat dalam U jer..haha, jimat sungguh kali nih, simple giler...tapi tak pe, simple dan murah...haha~

AGD yang paling jimat...haha...thanks to the junior yang bertungkus lumus arranged kan..


tunggu lauk, VIP datang awal~ lapar~


rupe2nye lauk memang dah ade dalam nih, simple je..tapi kenyang, Alhamdulillah~


batch yang ke-5 Allied Health Science...(xramai yang hadir, wakil Audio year4 xda sorang pun huhu, awalnye korang balik~)


my classmate, yang kat kerusi tu, anggap deorg ade la ye...haha, sume busy wat FYP~


dak perempuan kelas aku yang hadir...8 dari 14 orang~


penderaan...suker membuli deorg nih, nampak je muke ayu2 erkkk...haha


aznie-intan-mieza-miera(mane ko...duk tangkap gambar lagi, dah xda dlm gambar)


berangan nak jadi MC,...semacam je gaye pegang mic tu??


TRIO DDIR~(mieza-tan2-arney)


okey, ade pun miera....haha susah ngat nak tangkap gambar sekali..hoho..(ehsan gambar dari kamera miera..haha)

anyway, ni la 1st AGD yang aku gi, haha, sebab yang sebelum nih sume mahal bagi aku (sebab dah hujung2 sem memang semua mahal hoho)...sedey tak semua ade, tapi xpe lah, hargai siape yang ade...hehe...

p/s: never will I forget the memory we've spent together~



No comments: