Thursday, June 21, 2012

Flavour of Four~

Nak pergi main bowling....bowling tutup...nak pergi tengok wayang...tak ada cerita yang menarik....tapi hikmahnya, kami luangkan waktu sama2 dengan sepenuhnya~

Agak geli2 gitu name flavour of four nih...haha, aku yang kasi name waktu 1st year dulu....ala sebab tgk cite jepun banyak ngat....haha waktu 1st year gak kami terkenal ngan geng tudung batu, coz waktu tu kami gi Ganu banyak beli tudung bawal yang ada batu2, dan supplier nye Mieza jugak, so memang selalu pakai tudung batu...tak pasal2 kawan2 lain dok panggil kami geng tudung batu pulak...hahaha

16 Jun 2012.. setelah 6 tahun kami berkawan,...huhu hari ni kami keluar untuk tukar2 hadiah dan makan2. Semuanye sebab azni dah nak balik dah, mak azni memang on the way nak sampai Kuantan (kami dah nak grad....huhu)...dah lama plan, nak main bowling berempat, tapi dalam banyak2 hari, hari ni la deorg nak renovate bowling huhu..jadi kami teruskan pergi makan malam kat noodle station..tak pernah makan lagi kat sini...


makanan yang kami order...nyummy~

air nye memang kaw2 kitorang order..hahaha...mocha, choc, i love you lemonade, i miss you lemonade and the highlight~ Banana split.....slurrrppp~

muka puas....kami sudah bebas dari segala2nye...hahaha

azni dan mira....oder sakan~

aku dapat hadiah dari Mieza...hoho tQ

Azni pulak, dapat dari aku...hehe mieza interframe~ 


Mieza dapat hadiah dari miera~ azni nak interframe gak~

Mira dapat hadiah dari azni....hadiah azni tak surprise langsung...hahaha

This is part of our memories~...first: black-book/ diary...tempat kami berempat tulis2 sejak 2008 lagi...second: gambar sejak dari zaman matrik lagi, third: hadiah yang kami tukar2...hehe


Lepas kami habis makan2...kami pergi solat kat Masjid Tok Sira....ahaa~ masjid dekat dengan Teluk Cempedak...hoho...pastu terus ke TC...kat TC memalam, lepak tepi pantai, memang touching habis...kami luahkan rasa, plan untuk masa depan (yang xpasti~) huhu...

Tetibe aku teringat, lecturer aku pernah cakap...

"Did you know..., cahaya bintang yang kita lihat masa ini, adalah cahaya yang terpancar dari 10 tahun yang lalu, cahaya bintang ambil masa 10 tahun untuk kita nampak..."

kami tengok bintang hari tu...wonder how will we be 10 years from now...jadi kami berjanji akan jumpe (reunion) 10 tahun lagi kat TC (16.06.2022), tapi tarikh tu hari khamis...haha kena ambil cuti la nanti..hahha...insyaAllah jika umur panjang....


Dear friends, thank you so much for this 6 years we've been together...will never forget you all, pray for the best for all of us....sorry for everything and good luck in your working life~...hehe

p/s: on the way balik ke rumah semalam, aku dengar lagu UNIC-Tika Itu....mata berair lagi~...bawak kereta kat highway sesorang dengar lagu ni, teringat kat korang~ jumpe lagi~

I didnt own this video, credit to the owner~...


p/s lagi: sorry baru dapat update~ busy 2-3 hari ni...hantar FYP...dan....gambar ehsan dari kamera miera..hehe TQ~




2 comments:

quja said...

uit??? pas drop aku kt gombak ko nanges agi??? hehehee..

Tantan^^ said...

quja: erkk..haha aku kan 'small liver'...haha =p