Thursday, May 5, 2011

Aku Si PengHasut??

  Cuti sekejap nie....Aku keje kat kedai buku...1bulan je...selama aku keje...aku suke tgk budak2 skola nie beli buku latihan...walaupun aku tau ade yg beli je tapi xbuat pun latihan, ade yg result yg hampeh tapi tetap usaha..bgus2, ade yg excellent gak, cikgu2 tuisyen pun ade beli...bundle2 gak la depe beli...emm ...bagus2...
melayu, india , cina sume beli...

Ade gak budak2 skola yg dtg ngan kawan2...
tadi dtg la sekumpulan budak india..skola menengah~..member nye dok tgk sticker beskal...tapi ade sorg nie tny aku kat mane buku latihan~...seronok aku tunjuk2kan buku kat die..yela..suke aku tgk dak yg ade usaha nie...pas die belek2 buku tu , kawan die dtg...rampas buku dr tgn die...dan letak balik kat rak...'die nie xkan beli kak'...

Lepas je depe blah, aku terfikir...kalu la budak tu mmg nak belajar...
tapi ikut kawan punye pasal..ishh rosak2...

Pastu aku terpikir plak...aku nie watak yg mane...
budak A ke (yg belek buku)...atau budak B (yg hasut kawan )~...???

Aku salu dgr kawan2 kate aku salu pengaruh depe tgk korea atau jepun atau anime~......
aku  'kawan B'! ohhh No~....
insaf sekejap...

Kawan2 semua...aku xnak pengaruh korg pun...biasenye aku kasi cite2 kat kawan2 yg mmg dah minat cite korea atau etc~...i'm sorry~..^^,
tapi kat azni and miZa...memang aku pengaruh depe....puahahahaha~

 muke jahat~(sila klik kat gambar...besar lagi...hahaha =p)

8 comments:

Mohd. Ramadan Bin Ab.Hamid said...

haha.. menghasut org makan biskut & tgk citer korea.. =p

Anonymous said...

ko mmg penghasut!!! eh jap2....komen aku diperlukan je....hek3.... -qujaqudi

Anonymous said...

owh, aku xreti nk delete balik....ada kesalahan bahasa disitu...
*typo : cm x dperlukan je....

Tantan^^ said...

ramadan senpai : hik3...sharing is caring....::puffffhihi::..

mija : puahahaha...shuhhh2~

arney said...

pic aku mane~????mrajok 72 jam ngan ko~~;p

Tantan^^ said...

arney : aku xhasut ko~lalala...tu pasai xda dlm gmbo...hak3
toksah majuk la...coming soon~...erkkk

pena said...

kalau dulu waktu zaman sekolah,
awal2x tahun dah semangat beli buku latihan..

tapi malam nak exam tu baru bukak.. haha..

Tantan^^ said...

pena : emm same la kite~...buku / note tu elok je lawa...hik3