Friday, September 20, 2013

Kudapan...

Assalamualaikum

Harap semua sihat..syafakillah syakallah bagi yang kurang sihat tu. ..

Snack..

Ni snack yang saya makan malam ni..erkk..saya pun tak tau elok ke tak untuk diet..tapi saya suka makan macam ni..haha. ..


Ok..agak menggelikan tak?..haha epal dengan low fat yogurt..tapi sedap...saya ni hantu yogurt...he3...saya suka makan dengan buah...
Kalorinye dalam 200kcal kot erkk...entah..glupppss hahaha. ..

P/s:  ade ke visitors kat blog ni??..hello~ sorry la..lame tak hupdate..hehe





6 comments:

Muhammad Zul Fahmi said...

bagus untuk kesihatan :)

pena said...

nampak sedap la pulak. boleh ikut ni. hehe =)

Pearl said...

Intan!~ hehe mesti la ada, visitor setia :)

Tantan^^ said...

Terima kasih kepada yang singgah di blog ni..hehe...ingatkan dah xda orang yang nak baca...dah lame tak update.. sila2 cuba snack simple ni..hehe...sedap hingga jilat jari..erkk..

ajeni said...

ak nk wat gak la....

Tantan^^ said...

Ajeni: sedap weh..aku ngan miza yg reka resepi ni...haha resepi la sgt...ri tu ktorg mkn ngan mango lagi best...hehe