Tuesday, September 17, 2013

Rajin...

Assalamualaikum...

Harap semua sihat2 belaka..bagi yang kurang sihat tu..syafakillah syakallah...jangan lupa makan ubat ye..


Maaf sorry mianhae...lama menyepi...huhu..laptop saye rosak...nak update pakai phone ni sangat2 la mencabar...banyak typo...haha..*jari besar* erkkk..

Kawan saye dah tanya nape tak update2 blog..haha...

Sesape yang ada follow Facebook saye mesti da tau..progress saye..ade cakap saye dah kurus...ecelly saye rase sebab contra sangat dengan saye yang sebelum ni...saya masih overweight huhuhu...gambattemasu..

Sekarang ni dah slow progress ..sebab stage ni body dah mula lali dengan exercise yang biase saye buat..hoho..
Saye sangat2 nak beli treadmill..hohi..tapi saye duduk rumah sewa..bilik kongsi..haha..xleh la nak beli..ecehhh alasan..padahal xmampu lagi nak beli..huk3

Ada gak kawan yang cakap saye pakai product sliming..sape cakap tu?? Nampak tak tapak tangan saiz xl ni *buat ayat ganas sikit*..hoho bukan ape..saye bersusah payah cuba buat healthy way untuk kurangkan berat...do ask me how if you wanna noe...ecehhh macam slogan satu product tu je...erkkk

Bile saye cakap saye pergi jog untuk turun berat..respons orang 'ooo...bagus2'...tapi saye terfikir..kalau la saye cakap saye pakai product yang ade kat pasaran..xpayah senaman pun..makan pun xyah nak jaga...mesti ramai pegi kedai cari product tu...

See..now I noe...kunci turunkan berat bukan saje Consistent...kunci yang 1st ialah RAJIN...hoho...sebab kalo saye malas je minggu tu..berat saye tak turun pada minggu tu..so sesape nak turun berat tu rajin2 kan la diri...sangat berharap ade farmasi yang jual ubat rajin ni...haha..jadi saye boleh suruh sesape yang tanya saye resepi turun berat nanti beli je supliment rajin ni..haha


Ni je yang saye ade...yang warne pink tu besties yang kasi...thanks to mieza,aznie, arney, dan miera... deorang yang kasi...
Kasut tu sponser by my lovely mum..hehe mase tu saye baru nak start progress..ho2
Ni je yang saye ade...saye tak pernah pegi gym sepanjang progress ni...hoho...I wish too..

Ok..good luck la kat sesape yang nak turun berat tu..lets work harder...ecehh..

P/s: sorry post yang pendek je..hehe
p/s: saye suka 2pm...erkk (^~^.)v

Credit to the owner of this video..
Junhoshwii...;p



2 comments:

ajeni said...

serius rindu nk baca blog ko....

Tantan^^ said...

Aku pun da lama tak update...lama tak lukis utk blog huhu. .