Thursday, September 26, 2013

Rambut panjang..

Assalamualaikum

Harap yang membaca sihat2 belaka...bagi yang kurang sihat tu syafakillah syafakallah saya ucapkan...jangan lupa makan ubat ye. ..

Hari ni buat xray kat customer. ..
Sorang lelaki ni...rambut dia panjang...kalau nak buat chest xray..bahagian chest memang kena clear..jadi saye suruh la die ikat rambut die yang panjang tu...




Die boleh kata die tak reti ikat...huff3...
Habis kau nak saye ikatkan ke???!..
Last2 saye suruh die pakai sepit rambut (ketam rambut) warne merah yang saye dah sediakan untuk customer perempuan...haha. ..

Sakit perut saye tahan gelak...sape suruh simpan rambut panjang tapi tak reti jaga..




P/s: opismate saye kata saye akan jadi 'guru disiplin' bila masuk bilik xray...erkkk 

No comments: