Thursday, August 16, 2012

Alhamdulillah...

Assalamualaikum,
Ape khabar korang sume? hehe mesti sibuk nak beli barang2 raya yang last2 minit ni, ade yang nak balik kampung, moga selamat2 semuanye...
Raya tahun ni, aku tak ada rasa nak raya pun sangat, sebab kepala aku ni, penuh benda pikir pasai kerje. Alhamdulillah, aku dah dapat tawaran kerja (syukur ,interview dan dapat offer dalam bulan yang penuh keberkatan, Alhamdulillah) , jadi aku lebih sibuk pikirkan baju, kasut, semua2 la pasai kerja..hehe^^

Doakan aku dapat kerje dengan baik, gigih, workaholic, independent...perghhh haha

p/s: Aku rase lepas ni, jarang la aku update kat sini, hohoho


No comments: