Tuesday, October 19, 2010

RM50 yang penuh makna

Ari tu gi kenduri...wedding classmate kat Pekan ngan gi pektikal tuk MRI ptg tu... bile balik je dari pektikal baru ak prasan yg kunci room ak xda...ottoke~jenuh ak mencari..
'tercicir kot kat Pekan' (my mind keep on think like that) tapi ak still xpercaya..dekat 3kali ak slongkar beg..xjumpe...betoi la firasat ak, yg ak xjmp kunci tu dah,...terpikir waktu ak nek kete sblm pegi Pekan..adoi~ RM50 ak melayang akibat ke'careless'an ak...hoho (TT~TT)

RM50 nie denda dari mahalah opis coz ilang kunci..xleh diskaun dah..kalu leh ak dah try apply..huhu

RM50...mungkin ade yang rase nilai nie sikit je, ade gak yg sengsara nak dpt RM50...huwaaa...
bagi student mcm ak, byr RM50 tu byk oooo~...tambah lagi kne denda sebab careless...huhu sedey..
dgn 50 hinggit ak leh beli buku, dua buah buku pun dapat..dah rugi kat situ...ilmu..
dgn 50 hinggit gak leh beli kain lebih tuk buat tudung...huhu(TT~TT)
dgn 50 hinggit, daripade kene denda, ak bleh wat benda baik lain,sedekah ke, apeke...mula le ak terpikir...


kunci room yg bernilai rm50 hohoho


"itulah manusia bile kenikmatan ditarik, baru terasa,..intan..intan...", ak berbisik sendiri..hehe..Hikmahnye, pasni jge kunci room baik2...huwawa...hujan lebat plak..seperti memahami kesedihan aku..hehuhehu~

No comments: