Sunday, October 10, 2010

Ronggeng day at iium kuantan~

Hehe hari nie(8/10/10) ade Open Day UIA (IKOD) kuantan, best la, sambutan kali nie pun menggalakkan n meriah, ramai org dtg, ye la kali nie ade mcm2 aktiviti yg dijlnkan berbanding ngan tahun2 lepas...tabik spring kat committee members sume...(n_n)\

paintball yg meriah kat padang...xleh tdo..bisingnye..haha

Bile tgk festival gini...teringin plak ak nak gi high school festival yg bdk2 skolah kat jepun wat...mcm best gak...hehe pengaruh anime kuat nih...lalala~(^~^.)/

Sekeping kertas yg meremukkan hatiku...


Emmm...tadi ak gak pegi screen hearing test....kat booth bdk2 Audiology...emm..tlinge ak mmg ade prob b4 dis...otitis media (external ear) fungal infection...so wak2 test nie ak nak taw le..ade improvement x kat tlinge ak...b4 dis sebabkan otitis..my eardrum slightly perforate...but sad to say...gegendang nie xelok tumbuh lagi...uhukhukhuk p(TT~TT)q so ak kene follow up ke clinic ear kat JHC plak..for futher exam..hukhukhuk..

Doakan lah ek..agar eardrum ak nie tumbuh balik...sedey la...
tetibe rase mcm dapat pahami perasaan org yg abnormal sekejap~..hehe

best buku2 nie..byk kate2 nasihat~

nway kat IKOD nie ak abis dlm rm60 tuk soping..aigoo~..ak beli buku(emm pantang nmpak buku)..hehe..baju,mknan, earphone(mati ak kalu dak audio taw..hehe)...

koleksi headphone aku..ngeh2..the latest..yg bintang tur~

Mlm plak ade concert(kump. nasyid Mestika) n persembahan zapin,angklung,dll....sebut pasai angklung...ak sgt jeles ngn dak gombak ..ade kelab angklung dan kelab2 yg lain, yg byk kat gombak...main angklung nie, feveret ibu jaman dulu2..tu pasal ak nak try main..but sedey xdpt...ye la..my family byk yg seni2 nie~...

Ikod kali nie ak bagi 4 bintang dari 5..hehe....

No comments: