Sunday, July 14, 2013

Tak Lama Lagi La Tue..

Assalamualaikum..

Harap anda sihat2...

Cuti 3hari diluangkan dengan keluarga kat kampung..
Hehe..most of makcik saya terkejut tgk saya.. mungkin dah hampir 7bulan tak jumpa...

Sehingga sekarang tinggal lagi 10% je berat yang saya kena turunkan untuk dapatkan goal ideal weight..hoho..

Tau tak mak cik saya cakap ape?

Makcik A: intan tu mesti ada sape2 tu yg buat dia nak turun berat mcm tu..
Makcik B: tak lama lg la tu nak kawen..mesti ada sumber inspirasi
Mak cik C: sikit lg ade menantu la Jah(nama ibu saye)..

Erkkk sembang kat meja sebelah saye..mcm ls saye tak leh dgr...erkkk

Truly..ni bukan sebab nak kawen duhai makcik2 ku sekalian..hoho..saye pun tak da calon lagi..ehehhh...it just..my turning point...


P/s: nape ek..orang nak kawen je ke yang bertungkus lumus turunkan berat ek?..erkk



1 comment:

Miss Haza said...

Melawat!

Ape rhsia kurus??? Hehehe..

Ade mse snggh sni yer.. :)

http://gadisberlesungpipitdua.blogspot.com/