Saturday, November 24, 2012

Kembali

Assalamualaikum..

Semalam saye tukar desktop wallpaper saye, gambar raye kami sekeluarge dengan atok dan nenek...hehe gambar ni memang saye suke..gembire...saye teringat kat atok yang ade kat hospital segamat...


Photobucket

Pagi ni saye bangun macam biase untuk pergi kerje, hujan renyai2...saye pergi keje pun pakai payung...somehow, cuaca pagi ni...suram...

Then before saye bukak pintu kedai, saye dapat call dari ayah saye..

"Along, along kerje ke hari ni?...Atok dah pergi..."

Innalillah...

The last time saye jumpe atok kat icu...saye gembire sebab atok sedar mase saye datang dan pegang tangan atok, sebelum tu atok unconcious seharian...

The last words yang saye ucap kat atok...

"atok..ni intan,,atok kenal tak?"

atok ngangguk

"atok selawat banyak2 ye~"

atok ngangguk lagi..die cube untuk cakap sesuatu, tapi mulut tertutup ngan ventilator tube..huhu

That the last time i met him...

He was a nice person , walaupun die agak tinggi dengan prinsipnye...hehe die kuat bekerje..

'Kalau Buat Sesuatu Kerje Biar Sampai Habis dan Berjaya'

will be missing atok punye tapai ubi...

Ya Allah...mate aku merah awal pagi ni...layan customer pun dengan mate merah..huhu..

Moga Atok di tempatkan dikalangan orang2 yang beriman di sana...

Al-Fatihah...buat Rosmin Bin Karto..

p/s: tiada lagi atok...
Driving back ke kampung dengan hati yang berat, lepas habis kerje...






No comments: