Monday, November 12, 2012

Hari ini Hari Isnin

Hari isnin memang rase malas je, tapi sebabkan esok cuti deepavali, jadi hari ni aku heppy je la... macam biase hari ni aku keluar rumah awal, sebab aku kene bukak kedai..


gembira la kan...rumah aku kat tingkat empat..hehe...penat woo turun naik tangga, haha separuh jalan nak sampai tempat keje, aku terase pelik...jadi aku pun benti jap, macam ade yang tak kene je ngan aku ni....


mak aii...aku lupe pakai kasut..haha...semuanye sebab sabtu dan ahad asik berjalan pakai selipar je, sampai hari ni pergi keje pun aku pakai selipar...erkk nak patah balik dah tak sempat...risau pulak big boss datang terjah kang aku pakai selipar je ni, sah2 nanti kene  haha...

Nasib baik la rumate aku keje masuk koi 8.30, jadi die bawak kan la kasut hitam aku..haha...lawak je pepagi ni...sengal boleh lupe...haha

p/s: nenkali nak berjalan pun pakai kasut hitam, tak da la lupe..haha =p nway, thank you roomate haha ^^






2 comments:

Anonymous said...

beso nye mata (picture no 2)
cute la lukisan awak
I LIKE

Tantan^^ said...

anonymous1: thanks..(^~^.)/