Wednesday, October 5, 2011

Curi Masa^^

Dah lame xupdate...nie pun curi2 masa je...aku sangat busy , sem nie pektikel isnin-khamis, hari jumaat plak ade kelas...pektikel jauh2 pulak tu, penat...hari sabtu memang mase aku sediakan untuk relexs..tapi ade gak keje2 assignment / research nak kene buat...

tapi nak tak nak...teruskan je la ek~ hehe^^

dah nak masuk 1bulan jadi senior kat sini (final year), tapi bile lecturer tanye ape perasaan aku, aku jawab ,"xda perasaan pape pun, liverless" =p haha...
sorry la adik2 junior, saye busy, ...minggu lepas ade K.I.D (kuliyyah interaction day) pun pergi kejap je, coz aku kene bertolak nak pegi tempat pektikel,..best je aku tgk junior2 main kat stadium baru tu..huhu (T~T)

stok2 drama, crite, banyak yang xtengok lagi....saje aku simpan,,,nanti bile bosan baru tengok ....

btw, situ sana sini, cerite pasai kawen je,,,ye la...final year, masing2 bersaing..haha..tu la topik hari2 nye pun...
ade gak kawan2  yang post gambar2 convo depe...aku masih ade 1 tahun lagi...tak pe, korang...tak tunggu aku..haha =p

k la...da ngantuk nie..(=,=')/ hwaiting for tomorrow~

p/s: kepada kawan2 yang (nak, tengah, dah) Convo, saye ucapkan tahniah...dan saye doakan, semoga korang berjaya, dimana jua korang berada,...see you again^^,

jom layan lagu~




2 comments:

Mohd. Ramadan Bin Ab.Hamid said...

nak tgk drama, tp takleh tgkk... uhuhuu.. T_T

Tantan^^ said...

ahahaha~...sorry la...xdapat tolong, saye dah test ri tu, bley je...^^