Friday, September 23, 2011

Bad Mood

Hari yang paling bad mood selame 23 tahun aku idop …
cite nye begini...aku nak apply zakat , tapi ....banyak halangannye, I really wanna give up, tapi member suruh teruskan je, try buat satu2, 'money is not easy to get',..ok fine, I'll try again..…tapi aku tertekan bile aku nye buku bank yang sepatutnye aku potostat, hilang or tercicir…aku tak dapat jumpe…I’m really angry with my self….coz careless huhu
Kawan aku, F, tegur aku waktu aku tengah  cari buku tu plak tu…what did I reply was the me who trying my best to give the good answer, “I’m bad mood right now!”…then I leave her….i try my best to find the bank's book…tapi tak jumpe jugak~…
I become someone who throwing anger at myself, tapi semua orang leh baca air muka aku, yang aku ni tengah rungsing~ (maybe due to my 'transparent persenel..erkkk' =p )….i feel bad la jugak….sorryy….sorryyy…and sorry ….
With all this happen to me, I gradually giving up everything,…let others get zakat, I might not suitable to get it (ade hikmahnye la tu), I’m not the right person for it maybe~…

Suddenly, ptg tu aku jumpe balik buku tu...rupenye kawan aku terambil....aku tak marah...coz aku lega sebab buku tu tak hilang...Alhamdulillah...trully what was i'm thinking is, "ye...ada hikmah di sebalik yang berlaku"



p/s: btw, kepada yang berkenaan, saye dah pos dvd tu~ ^^



3 comments:

Anonymous said...

mianhae~~

Anonymous said...

xpe2. cube lg sem dpan k???

jennnnnni said...

semua yg terjadi ada hikmah nya....percayalah.................