Tuesday, February 15, 2011

Aku Kene Tag Oleh Miera haha~=p

Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you If i tag you, its because i want to know more about you

miera..amboi...xkenal aku lagi ke~ haha

1. asal aku dari Perak, kat Batu Gajah, lahir kat hospital besar Ipoh

2.aku suke cite korea, jepun, anime gile2 punye suke...

3. aku paling ANTI dgn cite seram, iklan kat surat kaba pun aku xsuke...sebab aku suke imagine lebih2..hahaha

4. colour fav aku, purple..bukan aku je, ibu ayah pun suke..tu pasal rumah kami pun warne purple..

5.aku suke melukis,warne...benda2 yg seni nie..dulu salu masuk pertandingan melukis kat sekolah..hehe (anak cikgu seni katekan)..

6.easy to tell, haha riak wajah aku mudah nak bace (kate member2 aku), kalu aku marah, kalu aku suke, kalu aku bosan..haha

7. susah nak menjerit, xreti nak menjerit pun...

8.kalau x amek Radiography aku akan amek cos AED..haha

9.still single, xpenah couple pun, walaupun ibu asik suh cari BF hahaha =p

10.mate aku sepet ikut ayah, ramai ingt aku ade keturunan cina,siap ade yg speaking cina ngan aku, haha padahal aku nie keturunan Jawa...tapi xreti la ckp/paham bhs jawa...dagu aku and adik2 lekuk ikut ibu (tapi xda la nmpk sgt)...

11. nenek (ayah) duduk kat segamat,belah ibu kat perak...(xda kene mengena..haha)

12.aku anak sulung, ade 3 adik lelaki bwh aku, and bongsu sekali,adik pompan..

13.character aku berbeza-beza, dgn member aku bising, ngan family (besar ,kezen~), aku xda la byk ckp ngat...

14.susah nak rapat ngan org yg baru aku kenal, aku agak segan..tapi kalau dah kenal..hehe...sok lusa x abis ckp lg..

15.still berusaha turunkan berat badan haha =p

16.suke bace buku tokoh2 Islam, tokoh wanita dan tokoh lelaki...

17. xberape suke bace novel, 1 novel aku bace 3 bulan pun xabis ...haha..xberape minat~

18.muke nampak garang~...maybe ibu ngandungkan aku muke ibu garang kot..haha..ibu mmg cikgu yg garang pun~..hehe

19.suke join kawan shoping...walaupun xda duit atau xnak beli ape2..

20.suke benda2 yg romantik..erkkk....pengaruh cite korea

21.senarai BF before this: hyun bin, won bin, byakuya, kazehaya, usui takumi, miura, ryo nishikido, kim jaejong, etc..hahahaha ..::fantasy::..

22.ade kawan rapat (geng) kat mane2 aku pegi,; jaman sekolah geng batu gajah (nuloi,paom,dyh), jaman uia geng flovourorfour (mieza,miera,azni), geng Trio ddir (arney,mieza)...haha...

23.kalau aku suke kat satu benda, aku akan suke gile2...eg; komik,aku akn buat koleksi,buku tokoh2 agama pun gitu...kawan2 ckp kalu aku suke kat someone pun gitu...teetttt~

24.xsuke adenye pergaduhan,xsuke org tampar muke aku!!.....peace no war

25.sume yg diatas adalah aku..erkk xda idea dah sbnr nye

No comments: