Thursday, October 4, 2012

Toward Our C-Day

Assalamualaikum...

Melihat jubah convo yang tergantung di bilik aku ni....ish...teringt kat kawan2 semua....

Kenangan semasa ambil ijazah dengan kawan2 memang tak mungkin berulang...sedeh....ukhuwah yang terbina moga berterusan hingga ke syurga.

Aku suka belajar kat UIA sebab adanye kawan2 dan warga UIA...hehe kami rapat dengan kawan2 sebab majoritinye duduk dalam campus...hehe..rapat dengan lecturer, dengan pakcik driver bus, dengan staff2...dan lelain.

Ingat lagi tak lagu ni...




Kenangan semasa kami mula2 menjejak kaki di bumi UIA PJ...matrik waktu tu...hoho...will never forget...
Hari Isnin nanti (8hb Oktober 2012) hari convocation kami (untuk course aku)...hehe seronok sebab rindukan kawan2 yang dah hampir 2bulan tak jumpe...haha baru 2bulan, kalau sebelum ni, cuti panjang okey je tak jumpe pun, tapi kali ni,...memang susah dah nak jumpe satu batch...hehe

Di hari terakhir di UIA Kuantan, sebelum melangkah keluar, sempat lagi snap gambar....bila agaknye aku nak ke sana...hoho


Semoga berjaya korang semua,...ade yang sambung belajar dah...good luck...
yang dah keje, bersabar dalam  tempuhi cabaran, 
yang masih mencari kerje,  InsyaAllah, rezeki tu ada...rezeki masing2..
yang baru kawen, tahniah Barakah Allahu lakuma...tahniah semuanye..hehe




Semoga berjaya korang~

p/s: harap kita kan terus bersama~




2 comments:

quja said...

slmt berkonvo intan...rindu ko jgak...lame xjumpe..hehee

Tantan^^ said...

quja:
tu la lame gile xjumpe...selamat convo...kite still duduk sebaris dlm dewan..hehe