Friday, December 31, 2010

Ayah Ku Pulang Dari Kota~

dah lame x update~..haha...

mgu lepas (23/12/10) tarikh yg aku xleh lupe~...1st time jumpe dgn aegy~...hehe my little car~..ayah ngan ibu dtg hantar~...kisahnye aku mmg xpenah drive kete nie coz beli smgu b4 aku balik kuantan, kete 2nd hand kancil..and purple is a must~..haha...so 23/12 mmg 1st time aku drive kete nie~...yg syok nye dah berbulan2 aku xbwk kete (ayah xtaw...ayh ingt aku salu bwk kat kuantan hehe)...hari tu aku bwk sesorg~..kete auto je~..maybe org ckp cam tu..tapi bagi aku yg dah lame xbwk, mmg shaking 1 bdn~...tmbh lg kene hon ngn org...haha...tapi take time..now aku tgh mahirkan balik kemahiran memandu aku..hak3....tapi masalah aku..aku xtaw nak kawal speed kete aku...laju~..bahaye2...haha =p

so semenjak ade kete nie...aku asik berkire je...kene jimat...sedey~...bape byk aku telan megi n oat je..haha...coz nnt bln 2 start pektikal..bln 5 plak industrial placement~..duit lagi~...botak kapla kalu pk byk +mkn megi...hohoho

Ayah ku pulang dari kota, ayah ku belikan kereta, kereta kancil warna ungu, boleh ku bawa ke sekolah, pon pon pon pon pon pon pon pon pon,kereta kancil ku berbunyi, marilah kome mari naik~..musim ujan gini...hahahahaahaha~merepek~

No comments: