Wednesday, January 5, 2011

Ciss main Chess~

tgh gile dgr lgu2 ost secret garden~ottoke~...teringat kat sumone....teetttt~

emm aku baru lepas main chess tuk interbatch allhs...hahaha...crite nye..aku nie bidan terjun je...kawan aku suh masuk coz third yr xda wakil~so ~masuk la...sebab xda pressure pun nak menang...

dah berkurun aku xmain...seingt aku zaman sekolah rendah dulu2 je yg aku rajin main..masuk kelab chess lg....haha...tapi mmg xsangka...mlm nie aku menang no.2..hehe...aku rase nasib je~...tapi dpe dok ckp aku nie tipu..hihihi~...ottoke~aku bercakap benar~,,hehe

emmm~...susah hati la~...my aegy masuk air bile hujan (getahnye dah longgar,maklum la benda lame...but still my love)....habis bertakung kat dlm nye...aku takut die berkarat je...nway aku usahakan...lap2 tiap hari..hope 2-3 ari nie cerah la,dpt la die kering cikit~ (aegy=my little car)

sekarang nie tgh rungsing cari tjuk tuk research tuk final yr...bile aku dgr je perkataan 'proposal','tajuk', 'journal' dan se-angkataan dgn nye aku musti sakit ati,tertekan,depression,bad mood...arghhhh aku xda tjuk g~

nway intan is trying her best!!!ganbatte!!!!..::jimat2::...prepare tuk clinical practise~

No comments: