Friday, February 8, 2013

Sejambak bunga Rose beb...

Assalamualaikum..

Hari ni hujan renyai-renyai je, dari aku (bace saya) bangun tido sampai la tengah hari..moga banyak berkat hujan hari Jumaat ni kan..hehe..

Sekarang ni tengah duk layan lagu country genre (ecelly aku memang suka lagu-lagu rentak macam ni) hehe..Little Things oleh One Direction...'boleh jadi cecair kalau dengar~' bak kata Arney (kawan aku)..hehe

Sebelah Office aku ada kedai bunga..emm selalu la nampak mamat2 gentleman beli bunga, tapi biasenye cina , india atau foreigner je..dengan kata lainnye, melayu tak pernah pun aku nampak..haha..

Tapi hari ni..dengan cuaca yang sejuk-sejuk ni..tetibe lalu satu couple kat depan office..yang keluar dari mulut aku.."sweet~" hehe..let me show you their picture..(agak macam ni la)..aku tak da smakphong nak tangkap gambaq..jadi lukis je la ek..hehe



 photo halalcouple_zps49149af6.jpg

kann~ btw, dah ade cincin okeyyy...mungkin bufday kakak ni kot..hehe...

okey...aku dah jadi cecair~ haha

p/s: arney, azni, miza, miera...sweetkan...erkk






4 comments:

arney said...

Semoga couple ni bhgia hingga ke syurga..semoga kitewww sumewww dpt laki shweettt mcm diewww...:))

ajeni said...

Sweettttnyeeee...nk bunga jgk...hihi

Tantan^^ said...

haha..aku dah agak..korang pun rase sweet haha =p

~Miera~ said...

kemain kau jemah!!!feeling ler tewww