Sunday, January 13, 2013

...

Assalamualaikum..

Ape khabar semua?? Harap sihat2 la ek..emm dah makin slow mengupdate...nak post gambar pun dah susah (quota abis)...Lagi pun tak da benda yang menarik pun nak di postkan...emm...rutin harian membuatkan aku bosan..di tempat kerje sorang, di bilik pun roomate jarang ade..ujung minggu ajak kawan2 keluar, asik xjadi...nak melukis pun dah xda mood..mood...where are you?

Kalau masa study dulu, best la ade kawan, ada benda nak buat...sekarang..rutin...kalau aku bosan aku tepon ibu, sampai ibu pun tak tau nak story ape dah haha...ape ek hobi yang best nak di buat?? (emm aku tanya pun, korang xkan jawab~, kadang2 aku dah rase nak tutup je blog ni)...

Kawan aku pelik, aku jarang kelihatan bosan yang severe macam sekarang..die kata "Ai, dah abis stok cerita ke? ko jarang bosan..ade je cerita ko tgk.." huhu tu duluuu...sekarang ni susah dah nak download cerita...beli CD je..tu pun amek masa sebulan baru aku habiskan satu drama..dulu 3hari maraton tengok..sampai pergi kelas dah macam panda mate ni...i miss those time..(=,=.)v

Nak keluar ngan korang...jom la kuar...jom la.....aku harap korang bace post ni (mesti sebulan akan dtg baru korang bace, atau mungkin langsung tak bace..hurmm)...

p/s: sayonara~



2 comments:

ijat said...

adalah dimaklumkan bahawa hari minggu ini kami (termasuk anda intan) akan ke ou

please hold your comments until further notice

arney said...

intannn...ak dah baca ko punya bloggg..*tak sampai sebulan kan?*