Tuesday, May 1, 2012

Vacation: Redang Island Day 3 (Last Day)


27 April, huhu oleh kerana hari ni, hari last, kitorang bangun awal, nak tengok sunrise, sambil main sand castle (pepagi main pasir dah haha), pastu breakfast …lepas breakfast, apelagi~ snorkeling for the last time at Redang…

Pukul11 boat sampai, huhu sedey dah nak balik, sayang nak tinggalkan pulau yang cantik nih…perjalanan yang sekejap naik speedboat tu buat aku rase lagi sedey nak tinggalkan Redang…sampai kat jeti, kami beli souvenir …dan pulang….habis dah 3day 2night trip to Redang Island…bagi aku, trip nih aku dapat hilangkan stress aku haha dan sempena birthday aku yang baru lepas (hadiah untuk diri sendiri hoho)..hehe..nice~

Sila la datang kat Pulau Redang, sungguh kagum dengan ciptaan Tuhan.




kalau tak da gambar sengal tak sah la kan~ haha

duyung bibir 3D punyer haha~


muke2 baru bangun tido main pasir~ haha
snorkelling last pagi nih~
this is our swimming pool~  haha



okey....gambar sengal lagi~...

depan chalet...kenangan~


barang2 angkut naik mini tractor~hehe

boat sudah menanti huhu~
angkat barang kome~




masing-masing dah penat...tido tak hengat punyer~


sampai dah kat jeti~


sape2 nak booking, datang la kat brader nih...hehe


jangan lupe beli souvenir...hehe




comel kan binatang nih...aku beli satu~hehe

bye2 Redang Island~~


p/s: sorry, banyak sangat gambar...nih baru sikit...banyak giler yang lawa2 tak tau nak pilih...kalau korang pergi Redang pun aku rase mesti banyak gambar yang korang tangkap..hehe...

...



No comments: