Saturday, February 11, 2012

Scream Out Loud^^

Hari ni, aku dan tige orang kawan aku (Mieza, Aznie, Arney), pergi ke Gambang Water Park...Ini la pertama kalinye aku pergi ke taman tema air ni...hohoho...excited habis~ hehe... sebenarnye dah lame plan nak pergi, baru ni, Mieza dapat kupon diskaun tiket masuk, itu yang  pergi jugak akhirnye~ haha

Sesape nak datang water park ni, better datang pepagi,...tak ramai orang...enjoy gilerr...haha kitorang sampai sini koi9 pagi, terus pegi naik slide yang 4 orang sekali naik tu...naik 2 kali, pastu naik couple slide pulak 5 kali ,...aku rase, kalau selalu naik, memang boleh turun berat badan, coz, untuk naik slide tu, kene naik tangga, pastu meluncur, pastu naik tangga balik...erkk, penat jangan cakap la, tapi best~....siap jerit giler-giler lagi,...aku ni susah nak jerit, tapi hari ni...memang all-out..erkk~ sakit tekak~ haha...



Pastu kitorang main kat 'river ke apetah~' (lupe namenye)..kat sini kitorang naik tube tu keliling water park...deabakk~ best....

Pastu aku ngan mieza  pergi meluncur, aznie ngan arney tak nak ikut....meluncur nih...aku suggest kalau sesape yang tak kuat semangat  tu tak payah la...haha kalau yang badan berat pun agak bahaya sebenarnye,....muahaha...sebab, nanti korang akan terbang terus...bukan meluncur lagi..haha =p tapi aku taram je, cuba je...udah le aku tak pakai spek mate...memang kabur giler...haha...aku rase 2 kali aku terbang~ erkkk =p




Hampir 6 jam kitorang main dan habiskan masa kat sini...deabakk~...muka dah jadi sunburn...tekak dah kering, asyik jerit-jerit je...haha...
hari ni habis RM26 kat water park sahaje..hoho...(padahal duit blanje tak masuk lagi ni~)

Papepun, hari nih memang best...best la...best sangat~ haha...tambah lagi pergi ngan member, kalau lagi ramai lagi best kot~...
Habis dah mase untuk bersuka ria....minggu depan, mula la pektikel 6 minggu...huhuhu...
Hospital Bentong here I come~....erkkk
sem ni aku kene (2 minggu kat Bentong, 2 minggu kat HTAA, 2 minggu kat HoSHAS)...
basyaaaaaa~


p/s: Mieza, sile kasi gambar (real) kat aku, hehe nak letak kat blog nih...=p

2 comments:

quja said...

hahaha...dh bg gambo tu jgn lupe letak plak..hehehe
tp asal xde pasal laungan seram dlm terowong slide ???hahahaaa

ajenni said...

hahaha quja, part laungan seram tu la yg plg x leh lupa...bila tido pon terngiang2..hehehehe