Sunday, November 13, 2011

Heavy Liver a.k.a Berat Hati


Aku rase malas nak drive balik kuantan sok...huhu...
(ecelly rase homesick, susah nak balik perak lagi, pasni busy je huhu)
esok perak-kuantan with my super aegy (kereta cumelku) hehe...

hurm...tolong la gembirakan aku ...
rase berat hati nak tinggalkan hometown nie...
walopun duk rumah tak de la wat ape-ape pun, tapi best
(sape2 pun syok cuti lepak kat umah ) huhu
huwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaa...nangis dulu
(cehh macam nak masuk asrama jaman skolah2 dulu pulak haha)

okey2 cube pikirkan ape yang best ade kat kuantan tu~:

1.ade kawan2
2. ade mega, ecm, kp
3.ade bilik kat hostel yang member kate port best tuk tido
4.ade masakan cafe kak Ana yang dah naik harge
5.ade supervisor..erkkk
6.ade swimming pool
7.ade...........ade.........emmm...ade pe lagi?huwaaaaa  T.T

okbai...sok nak drive..hurm...
btw, lagu kat atas nie best kan?kan?..baik korang kate best...tskkk tssk~



No comments: