Wednesday, November 9, 2011

Aku, Hingus, dan dot dot dot~

Dah lame tak menulis kat sini, aku post gambar je...hehe^^ busy 7minggu yang lepas, minggu nie cuti mid-sem...so lepak la sikit, walaupun ade 2paper mid-sem menunggu ngan draft2 untuk research lagi, aku biaq pi kat dia je...hehe cuti is cuti~ngee~^^...

*Raya Haji* 
Sana sini blog korang cite pasai raye haji, untuk family aku, raya haji tiap2 tahun memang sangat simple...tak taw la, beza ngan sambutan kawan2 belah timur,,hehe...cumenye kali ni, hari raye ke-3 aku tolong ayah potong2 daging lembu, untuk wat jamuan kat sekolah...baru la rase sikit raye haji nye..hehe



*Flu and Me*
Emm...tajuk kat atas nie agak tak senonoh ke?haha...dah tiga hari nie aku kene selsema,
sejak aku jatuh kat surau hari tu, aku kejap elok, kejap demam,,jatuh?? yup..haha "shy2"...aku bukan ape, nak kasi nasihat la kat korang, jage la tulang belakang anda..hehe, hari tu aku jatuh terduduk coz licin lepas amek wuduk kat surau (nasib bek aku semayang sorang2 waktu tu) haha..2malam aku demam ngan sakit belakang...nak tido memang susah, erkkk (dah macam orang tua ngeh3), tu la sebabnye aku suh korang jage tulang belakang, sakitnye korang tangung sampai tua tau~..tapi, Alhamdulillah, aku nye spine okey ^^...
Pastu, aku on-off kene demam ngan batuk ngan selsema...lame dah tak kene selsema...tapi bile kene sekali, abis sekotak tisu di buatnye~ ngee~



*Love Song*
Sekarang nie tengah layan lagu Adele, Adele nie sebaya aku, badan pun (haaaccuuummm~ sorry)... lagu2 die, dengar sekali macam country song sikit, tapi bile dengar balik~touching gitu~...btw, aku memang suke lagu2 yang macam nie (selain lagu2 korea, ngeh3), ala2 Taylor swift gak, lagu2 yang ringan, ngan lirik yang makan dalam gitu~....(^~^.)v..
korang suke lagu ape?ce citer... ce citer~



*Hate*
Korang penah tak ade rase yang korang tak suke kat seseorang tu tanpa sebab? hurm...aku harap rase tak suke tu leh blah je dari aku, tapi tak tau nape~, i hate every little thing that 'die' do~
(this is not about a boy) haha XD

gambar cam penah tengok je..hehe =p


*Anime Musim Hujan =p*
Kepada peminat anime yang ala school-life tu, korang tau tak anime ape yang best sekarang? ngee~
aku tengah tengok cite "Kimi To Boku" atau You And I dalam english...cite nie pasai 5 orang budak lelaki yang best fwen sejak dari tadika...best,,, aku suke cite yang ade fwenship2 nie hehe...
anime, "A-Channel" pun best gak, A-channel nie pulak pasai 4 orang budak perempuan...hehe ^^...




*Love Movie*
Movie yang best aku tengok pulak, cite "A little Thing Called Love" cite Thailand, ...cite pasai dak skolah gak...korang mesti ade yang dah tengok (aku baru nak tengok, haaaccuuumm, sorry again), cite nie kuar tahun 2010 ..hee~
drama Korea plak , drama "Man Of Honor (Glory Jane)" cam best je...dah ade 8episode dah, tapi cam malas je nak download~ tolong download leh? hehe ^^




*Brain*
Otak~haha..aku nye resarch berkaitan ngan brain, kalu cakap 'otak' macam tak sopan je aku rase,..haha...doakan le, research aku nie leh berjalan lancar...omg,...dah dekat ngan hari presentation...tapi aku malas nak pikir waktu cuti2 yang aman damai nie (haaacumm, sorry...tskk~)



Hahaha, post kali nie dah macam draft chapter one (research thesis) aku je, coz ade tajuk tiap perenggan...haha =p...erkk~

owkeyyy...have a nice holiday to all my fwens...and to all yang kerje tu, gambatte! hwaiting~^^

No comments: