Monday, November 21, 2011

Forever Alone's Aegy

hahaha...gelak dulu....hehe, kalau korang nie budak same U ngan aku, korang akan tau sebab ape aku gelak...cerite nye pagi tadi, setelah nak dekat 7bulan tak ade kelas kat bangunan medic atau kat sini panggil kulliyah of medcine (KOM), tambah dengan prektikel kat luar nye...
hari nie budak2 class aku ade seminar kat sini...cerite nye bukan pasai seminar...tapi pasai tempat parking kat KOM nie...

Depan KOM nie ade tempat lapang yang berbatu , biasenye tempat park kete student2, coz staff ade parking lot sendiri..pagi tadi aku ngan member2 dah terlambat 5minit nak gi seminar tu...rushing2 nye pasai, aku pun park la kete dekat depan KOM nie....coz sebelom nie memang tempat park kete kat situ pun...yang syok ye...

tak da satu kerete pun kat sini errrrkkk...semuanye sebab dah banyak tempat parking yang disediakan dekat belakang KOM (berhampiran libry)...ramai student park kat sana..erkkk...hahaha =p

so dah lambat punye pasai, parking je la...kete aku je yang park kat sini...hahaha...nampak sangat dah lame tak pergi KOM nie,,huhu...kosong, macam tu gak la keadaan kat dalam KOM, kosong...~ dan sunyi...semuanye sebab dah banyak bangunan baru, student pun busy kat kulliyah masing-masing..hehe

tapi aku sorang je pun yang masih old-school pasai park kat sini...member class lain sume park kat blakang KOM...erkk..'mode : update urself' haha

kalo dalam anime nie, mesti dah kuar daun kering kontang...ala2 koboi..erkkk xda org parking dah kat sini...sedey plak...memory2~

lepas abis dengar seminar, kiteorg wat2 macam buakan kete aku je..pas tu lari masuk kete..terus pecut...segan, malu, shy2 hahaha XD haha (ade gak student yang sengal parking kat sini lagi...haha)

check line dulu before masuk kete pffttt :)


emm...~

2 comments:

pena said...

hehe.. boleh pulak segan..

xpe.. sekali sekala, kembalikan memori lama..

Tantan^^ said...

Pena: segan sekejap je, ...stuju~...memory~ tskk 3x~