Saturday, March 19, 2011

Aku Nak Cabai2 Mulut Die!!

Smlm~aku sgt sedey,bengang...nak je aku tampar2 mulut org yg ckp tu....
sumenye sebab parking kete...
dah aku dulu yg dpt parking tu...yg die nak marah2 pehal...dah la xjage langsung perasaan org....
smlm aku xleh tido...sumenye sebab aku dok teringt kutukan mamat tu....pasai parking kete je, xpasai2 aku rase rendah diri..arghhh aku sgt2 menahan marah...planning nak release tension tgk cite Merong Mhwangsa langsung terjejes jadi lagi tertekan...aku bykkan sabar je....

cube korg bygkan, org bising2 kutuk korg kat car park basemen....malu,marah,sedey,bengang...mcm2 ade...sabar je...aku rase kawan2 aku yg ade kat situ paham...

1st time dlm idup aku kene kutuk ngan org mcm tu.....aku sgt benci org yg tau kutuk je ...jage la mulut sikit.....hurmm~

No comments: