Monday, November 29, 2010

Result???


huhhh....aku xtaw nape aku rase sgt tertekan bile ade org yg suke tny result kite...>o<
rase nyampah pun ade~..=p emm maybe ade org yg ckp..'result teruk mmg segan nak kasi taw org'...
but common la...even result aku DL pun aku xkan slumber nak ckp heboh kat sume org...yg penting aku or org tu or sume2 student kat dunia nie dah try our best...
lagi pun what for nak taw pun, ko nak jd interviewer aku ke nnt..nak compare??wat for..bkn nye kite same course pun~lain course lain subject nye...lain susah nye...unvalid u know..=p

aku sgt tertekan dgn org mcm nie...pegi kemane je, tny result org..asyik2 tny result org..smpikan aku tkt nak mulekan conversation ngan die, .maybe dpe xtaw ,ade org yg akn tertekan or bad mood hny dgn soklan tu je...aku sgt xsuke bile org compare2 kan result die ngan kite...arghhh...benda nie dari zaman sekolah lagi~
somehow, membuatkan mood aku jd teruk...

nie seb baik xkuar lg result sem lepas (sem1), dah kuar nnt sure lgi hot le pertanyaan result nie................arghhhh...i wish i'll not hear it...once you ask me again..i'll just say i dont know...u'll see it!!!...

>kalu aku sendiri yg nak kasi taw xpe la...tapi jgn tny aku..and kalu member rapat aku xpe gak~nie..jumpe pun xselalu..bile jmp asyik2 tny pasai result..arghhhhh~


Pastu...aku dgr cite, ade gak org yg slumber simpan no pin member die, and matric no member tuk tgk result die...ish3...korg dok blajar pasai privacy..korg dok blaja pasai respect tu mane pegi nye...sian member tu...so, sape2 yg ade simpan pin no member tu padam le, even korg xtgk pun dpe nye result, tapi kdg2 org akn pkir buruk gak...padam je pun xsusah...

>me just an average student...dari zaman skolah bkn le student yg diTARGET tuk dpt result yg cemerlang, but i've try my best...sronok gak aku tgk muke cikgu terkejut dulu...sakit ati gak pun ade..ade ke patut cikgu target aku dpt 3A je SPM..hak3...so smpi skrg aku just average student ,okey...dont ask me again and again..i'll feel tired bout it... all i know..study >dpt kerje>buat baik...dat all!!

this type of people..betol2 menguji kesabaran~

1 comment:

arney said...

ish..cam pnah dgr je cite neh..~~ahahaha=p