Monday, November 25, 2013

Carikan...

Assalamualaikum

Harap semua sihat2 belaka. Bagi yang kurang sihat tu syafakillah syafakallah saya ucapkan. Jangan lupa makan ubat ye...

Aku salu tepon parents aku tiap ujung minggu. .kiranye aku kasi summary apa yang berlaku dalam minggu tu kat ibu dan ayah..

Biasenye dulu2 bila dah habis cakap..ibu pesan belajar elok2..masa dah kerje ibu pesan..cuba enjoy kan diri dengan keje..
Sekarang..ibu ckp mcm ni plak..

Ibu: habis tu..
Aku: habis tu ape?
Ibu: tak da cerita apa2 ke?
Aku: cerita ape *teett*
Ibu: tak keluar dengan boyfriend ke?
Aku: emm..xda sape2 pun ibu..
Ibu: habis tu nak tunggu sampai bila?
Aku: entah le..ibu cari kan la..hahaha
Ibu: aikk..ibu pulak carikan..
Aku: haah..cari la..yg beragama..yg boleh take care kesihatan, bawak along jogging ehehh
Ibu: ye la2..nanti ibu cari tak kena pulak dengan taste kamu..
Aku: ehehehe

Wah senang hati je kau ek..pass je kat mak ekau cari kan..haha

Jodoh tu pasti ada, mungkin bukan masanya lagi..mungkin di sini atau hanya di sana.. *hadam beb*

P/s: sepanjang hujung tahun 2013 sampai tahun 2014 adalah masa kemuncak wedding invitation kawan2..masing2 menamatkan zaman bujang di usia jubli perak ni...hoho tahniah la kat korang..

Korang nye big event..aku pulak menyibukkan diri ngan event marathon aku..hoho agak lonely di situ..haha..whatever~




No comments: