Saturday, September 4, 2010

yeaaayyy~

hari nie ak dah ade kat rumah..yeppi(^~^.)/
1st sahur kat umah...mlm nie plak ade moreh (moreh kat sini maksd nye dr mjls buke pose smpi jamuan pas trwh)kat kg...emm..(>o<)
baru dapat tahu yg tahun nie beraye kat johor dulu..pas tu baru kat perak..huhuhu..ak lupe bawak bju lebih tuk g umah nenek..huhuhaha
almaklum lah bru pas serabot ngn exam,dak2 radio bru pas abis 6paper midterm..lagi stu after raye..as usual..papaer 'chipmore' la..emm..tapi msing2 balik ne dah xingt kat exam dah..raya..3x
emm i more thing,..i've no baju raye tahun nie..huwaaaa p(TT_TT)q
ibu ckp bju tmphn tu xsiap..tp tgk la dulu..mane taw sok2 kuar bli ke..ngeh3...
huhu..sgt lameeeeeeeee~ xtulis blog nie..terbengkalai sebab susah nak dapat tenet(wifi xsmpi rum ak), balik umah boleh la...huhhh(n.n)
p/s:credit to mira..ajar ak care nak add lagu kat blog nie..just for u al..lgu dari FTisland(korean band)..because i dont know how to love..erkk jiwang gitu..=p

No comments: