Monday, November 21, 2011

Forever Alone's Aegy

hahaha...gelak dulu....hehe, kalau korang nie budak same U ngan aku, korang akan tau sebab ape aku gelak...cerite nye pagi tadi, setelah nak dekat 7bulan tak ade kelas kat bangunan medic atau kat sini panggil kulliyah of medcine (KOM), tambah dengan prektikel kat luar nye...
hari nie budak2 class aku ade seminar kat sini...cerite nye bukan pasai seminar...tapi pasai tempat parking kat KOM nie...

Depan KOM nie ade tempat lapang yang berbatu , biasenye tempat park kete student2, coz staff ade parking lot sendiri..pagi tadi aku ngan member2 dah terlambat 5minit nak gi seminar tu...rushing2 nye pasai, aku pun park la kete dekat depan KOM nie....coz sebelom nie memang tempat park kete kat situ pun...yang syok ye...

tak da satu kerete pun kat sini errrrkkk...semuanye sebab dah banyak tempat parking yang disediakan dekat belakang KOM (berhampiran libry)...ramai student park kat sana..erkkk...hahaha =p

so dah lambat punye pasai, parking je la...kete aku je yang park kat sini...hahaha...nampak sangat dah lame tak pergi KOM nie,,huhu...kosong, macam tu gak la keadaan kat dalam KOM, kosong...~ dan sunyi...semuanye sebab dah banyak bangunan baru, student pun busy kat kulliyah masing-masing..hehe

tapi aku sorang je pun yang masih old-school pasai park kat sini...member class lain sume park kat blakang KOM...erkk..'mode : update urself' haha

kalo dalam anime nie, mesti dah kuar daun kering kontang...ala2 koboi..erkkk xda org parking dah kat sini...sedey plak...memory2~

lepas abis dengar seminar, kiteorg wat2 macam buakan kete aku je..pas tu lari masuk kete..terus pecut...segan, malu, shy2 hahaha XD haha (ade gak student yang sengal parking kat sini lagi...haha)

check line dulu before masuk kete pffttt :)


emm...~

Monday, November 14, 2011

Tak Perlu Tajuk 2~

Bersabar dan terus bersabar...




i didnt own this video, credit to the owner^^

Sunday, November 13, 2011

Heavy Liver a.k.a Berat Hati


Aku rase malas nak drive balik kuantan sok...huhu...
(ecelly rase homesick, susah nak balik perak lagi, pasni busy je huhu)
esok perak-kuantan with my super aegy (kereta cumelku) hehe...

hurm...tolong la gembirakan aku ...
rase berat hati nak tinggalkan hometown nie...
walopun duk rumah tak de la wat ape-ape pun, tapi best
(sape2 pun syok cuti lepak kat umah ) huhu
huwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaa...nangis dulu
(cehh macam nak masuk asrama jaman skolah2 dulu pulak haha)

okey2 cube pikirkan ape yang best ade kat kuantan tu~:

1.ade kawan2
2. ade mega, ecm, kp
3.ade bilik kat hostel yang member kate port best tuk tido
4.ade masakan cafe kak Ana yang dah naik harge
5.ade supervisor..erkkk
6.ade swimming pool
7.ade...........ade.........emmm...ade pe lagi?huwaaaaa  T.T

okbai...sok nak drive..hurm...
btw, lagu kat atas nie best kan?kan?..baik korang kate best...tskkk tssk~



Friday, November 11, 2011

Love You Like A Yougurt




ngeeee~ tak da koje namenye nie...haha

clear version but small...
berat sangat kalau letak size besar yang clear/sharp huhu
(sape2 tau tak nak wat camne?)
.
.
.
.
.
.
.



currently suke dengar lagu Taylor-never grow up..


credit to the owner of this video, i didnt own it...enjoy this song~

its 11/11/11 (^~^.)/


Wednesday, November 9, 2011

Aku, Hingus, dan dot dot dot~

Dah lame tak menulis kat sini, aku post gambar je...hehe^^ busy 7minggu yang lepas, minggu nie cuti mid-sem...so lepak la sikit, walaupun ade 2paper mid-sem menunggu ngan draft2 untuk research lagi, aku biaq pi kat dia je...hehe cuti is cuti~ngee~^^...

*Raya Haji* 
Sana sini blog korang cite pasai raye haji, untuk family aku, raya haji tiap2 tahun memang sangat simple...tak taw la, beza ngan sambutan kawan2 belah timur,,hehe...cumenye kali ni, hari raye ke-3 aku tolong ayah potong2 daging lembu, untuk wat jamuan kat sekolah...baru la rase sikit raye haji nye..hehe



*Flu and Me*
Emm...tajuk kat atas nie agak tak senonoh ke?haha...dah tiga hari nie aku kene selsema,
sejak aku jatuh kat surau hari tu, aku kejap elok, kejap demam,,jatuh?? yup..haha "shy2"...aku bukan ape, nak kasi nasihat la kat korang, jage la tulang belakang anda..hehe, hari tu aku jatuh terduduk coz licin lepas amek wuduk kat surau (nasib bek aku semayang sorang2 waktu tu) haha..2malam aku demam ngan sakit belakang...nak tido memang susah, erkkk (dah macam orang tua ngeh3), tu la sebabnye aku suh korang jage tulang belakang, sakitnye korang tangung sampai tua tau~..tapi, Alhamdulillah, aku nye spine okey ^^...
Pastu, aku on-off kene demam ngan batuk ngan selsema...lame dah tak kene selsema...tapi bile kene sekali, abis sekotak tisu di buatnye~ ngee~



*Love Song*
Sekarang nie tengah layan lagu Adele, Adele nie sebaya aku, badan pun (haaaccuuummm~ sorry)... lagu2 die, dengar sekali macam country song sikit, tapi bile dengar balik~touching gitu~...btw, aku memang suke lagu2 yang macam nie (selain lagu2 korea, ngeh3), ala2 Taylor swift gak, lagu2 yang ringan, ngan lirik yang makan dalam gitu~....(^~^.)v..
korang suke lagu ape?ce citer... ce citer~



*Hate*
Korang penah tak ade rase yang korang tak suke kat seseorang tu tanpa sebab? hurm...aku harap rase tak suke tu leh blah je dari aku, tapi tak tau nape~, i hate every little thing that 'die' do~
(this is not about a boy) haha XD

gambar cam penah tengok je..hehe =p


*Anime Musim Hujan =p*
Kepada peminat anime yang ala school-life tu, korang tau tak anime ape yang best sekarang? ngee~
aku tengah tengok cite "Kimi To Boku" atau You And I dalam english...cite nie pasai 5 orang budak lelaki yang best fwen sejak dari tadika...best,,, aku suke cite yang ade fwenship2 nie hehe...
anime, "A-Channel" pun best gak, A-channel nie pulak pasai 4 orang budak perempuan...hehe ^^...




*Love Movie*
Movie yang best aku tengok pulak, cite "A little Thing Called Love" cite Thailand, ...cite pasai dak skolah gak...korang mesti ade yang dah tengok (aku baru nak tengok, haaaccuuumm, sorry again), cite nie kuar tahun 2010 ..hee~
drama Korea plak , drama "Man Of Honor (Glory Jane)" cam best je...dah ade 8episode dah, tapi cam malas je nak download~ tolong download leh? hehe ^^




*Brain*
Otak~haha..aku nye resarch berkaitan ngan brain, kalu cakap 'otak' macam tak sopan je aku rase,..haha...doakan le, research aku nie leh berjalan lancar...omg,...dah dekat ngan hari presentation...tapi aku malas nak pikir waktu cuti2 yang aman damai nie (haaacumm, sorry...tskk~)



Hahaha, post kali nie dah macam draft chapter one (research thesis) aku je, coz ade tajuk tiap perenggan...haha =p...erkk~

owkeyyy...have a nice holiday to all my fwens...and to all yang kerje tu, gambatte! hwaiting~^^

Monday, November 7, 2011