Sunday, March 27, 2011

[komen cite] kcb p1

Kenapa perempuan kuat cemburu???...hehe...<<<

suke aku tgk cara hidup dlm KCB nie...Islamik....suka10x~~~

Friday, March 25, 2011

KCB spesial ramadan


nak exam je dpt cite best~...hehehe~...tgk jap r...

Bila Bilikku Berbau Nescafe~...exam week~

gambar hiasan

ohoho..tenet laju tapi sengal...paham2 sendirik je la...tenet wifi~...nway, syukur ngan ape yg ade ek...
okey...sem nie abis dah...cume tinggal exam final+pektikal exam+viva (bkn kete viva ek~)

1 april= Biostat
2 april=Pektikel Exam
8 april=radiophatology
11 april=ultrasound
14 april=Viva
15 APRIL 2011=Radionuclide imaging...(TT~TT)...................nape la bile time bufday aku je musti exam, dah la subjek paling 'best' plak turrr~....huhu~
17 april=balik perak


so study la plak slps 6mgu dok pektikel...otak pun kene asah balik....sape ade pengasah lebih????hahaha gambatte~...hwaitingggg semua....gud luck~

p/s: kepada yg dah abis pektikel tu (final year@ senpai2), jgn ronggeng sgt!!!...anda kene cari kerja pulak..muahahaha~ ayat dengki

Thursday, March 24, 2011

Ottoke???

macam mane nak kuruskan badan??/~~~....////?????/// =p.........................................nway tido lu...mane taw dapat ilham....=p

Saturday, March 19, 2011

Aku Nak Cabai2 Mulut Die!!

Smlm~aku sgt sedey,bengang...nak je aku tampar2 mulut org yg ckp tu....
sumenye sebab parking kete...
dah aku dulu yg dpt parking tu...yg die nak marah2 pehal...dah la xjage langsung perasaan org....
smlm aku xleh tido...sumenye sebab aku dok teringt kutukan mamat tu....pasai parking kete je, xpasai2 aku rase rendah diri..arghhh aku sgt2 menahan marah...planning nak release tension tgk cite Merong Mhwangsa langsung terjejes jadi lagi tertekan...aku bykkan sabar je....

cube korg bygkan, org bising2 kutuk korg kat car park basemen....malu,marah,sedey,bengang...mcm2 ade...sabar je...aku rase kawan2 aku yg ade kat situ paham...

1st time dlm idup aku kene kutuk ngan org mcm tu.....aku sgt benci org yg tau kutuk je ...jage la mulut sikit.....hurmm~

Friday, March 18, 2011

Yepppi~...Abis Dah..ronggeng~

Abis dah pektikel (6 minggu)...tapi buzy nak exam + viva lagi..huhu...tapi utk celebrate penutupan pektikel, aku ade planing hehe~
ri tu ingt nak lepak minum capucino..tapi tukar plan plak...

18/3/11-pagi dlm koi11 gi ecm ngan mieja..book tiket Merong Mahawangsa utk nite movie..hehe
            -mkn tgh hari kat 'kak ana cafe'...haha...dah lame xmkn tgh hari kat sini...salu kat sepital je..hoho
            -ptg ade cls ngan mdm narina...
            -mlm gi tgk muvie.. dgn arney, mieja, azni...yeppi~ (^~^)/



p/s: sebenarnye aku ngan mieja xabis lagi pektikel...kiteorg ade on-call hari ahad nie (2.30-9.30mlm) kat HTAA huhuhu....kirenye ktorg penutup pektikel tuk sem2 year3 nie..muhahaha~ =p